FOLLOW US: facebook twitter

Κόντρα για την Πατρών-Πύργου

Ημερομηνία: 07-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Για το Άκτιο-Αμβρακία συζητούσαν στην Επιτροπή Παραγωγή & Εμπορίου της Βουλής, για την Πατρών-Πύργου «αρπάχτηκαν» ο υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, και ο τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Ο Καραμανλής παραλλήλισε τα δύο έργα, επειδή και τα δύο είχαν «τεμαχιστεί», και επέρριψε εκ νέου ευθύνες στον προκάτοχό του.

Ο Παπάς του απάντησε ότι έχει ζητήσει διά της κοινοβουλευτικής οδού την αλληλογραφία με την Κομισιόν για το πού βρίσκονται οι  συζητήσεις με την Κομισιόν για την Πατρών-Πύργου, αμφισβητώντας τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς για το χρονοδιάγραμμα, του υπενθύμισε τους 17 μήνες καθυστέρησης από τη μέρα που ανέλαβε και στο τέλος του είπε «πάρτε τηλ τον Σουφλιά να του πείτε ότι εγκλημάτησε».

Εκεί ο υπουργός εξεμάνη και απάντησε στον τομεάρχη «να πάρετε τηλέφωνο και εσείς αυτούς οι οποίοι δημιούργησαν όλα τα προβλήματα στο Πάτρα-Πύργος» και πρόσθεσε ότι το 2018 στο Άκτιο-Αμβρακία η προηγούμενη κυβέρνηση έκανε εργολαβία-σκούπα, αναγνωρίζοντας εμμέσως «το λάθος της κατάτμησης του Πάτρα – Πύργος, το οποίο, βέβαια, δεν έγινε για το έργο, αλλά άλλους λόγους και το ξέρουν και οι πέτρες αυτό και τα μάρμαρα της Βουλής».

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 07/12/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος