FOLLOW US: facebook twitter

Κεραυνός Βρίνας: Η ευχάριστη έκπληξη της Α1

Ημερομηνία: 10-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο νεοφώτιστος Κεραυνός Βρίνας είναι η ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής στην Α1 DEDALOS SECURITY, καθώς μετά από 6 αγωνιστικές βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με Δόξα Ν.Μ. και Προοδευτική. Η ομάδα του Νίκου Αλεξανδρόπουλου, με πολύ χαμηλό μπάτζετ, έχει απολογισμό 3 νίκες με Πελόπιο, Πλάτανο και Αλφειό, 1 ισοπαλία με τη Θύελλα στο Ενωσιακό και 2 ήττες από Σαβάλια και Πανηλειακό.

Μάλιστα, μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα, είναι 4 ματς αήττητη και χωρίς να έχει δεχτεί γκολ (συντελεστής τερμάτων 8-0), με τη μεταγραφή του Νίκου Δημόπουλου στα τέλη Σεπτεμβρίου να αποδεικνύεται «χρυσάφι», καθώς από την 3η αγωνιστική και μετά που ο Πυργιώτης κεντρικός αμυντικός ήταν στην 11άδα, ο Κεραυνός δεν μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα του!

Ο 25χρονος στόπερ είναι αναμφισβήτητα από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς της κατηγορίας. Όπως μεγάλη είναι η συνεισφορά του εξαιρετικού μεσοαμυντικού Τάκη Καλαμαρά, που κάνει τα πάντα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, συνεπικουρούμενος από τους Θεοφιλόπουλο, Αγκόλι, και των δύο εξτρέμ που σκοράρουν, Δ. Κιάμου και Π. Γκολφίνου, με τη βοήθεια στην επίθεση και του Κουή, χωρίς να υστερεί κανείς από τους άλλους ποδοσφαιριστές. Πρόκειται άλλωστε για μια ομάδα που στηρίζεται στο σύνολο και αυτό πιστώνεται στον προπονητή Ν. Αλεξανδρόπουλο, που έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, παρά το μικρό ρόστερ. Η Διοίκηση του Κεραυνού σε ανακοίνωσή της συνεχάρη τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, δηλώνοντας πως η ομάδα τους «πώρωσε» όλους στο σύλλογο με την μέχρι τώρα πορεία της!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος