FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ο Πανηλειακός στην πρωτοπορία

Ημερομηνία: 10-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Θεός φυλάξοι να είναι μόνο για το Νοέμβριο η καραντίνα στην οποία μπήκε ο αθλητισμός στην Ελλάδα. Ο ύπουλος εχθρός που λέγεται κορονοϊός επιτίθεται στον κοσμάκη χωρίς έλεος κι έχει τσακίσει λαούς και κράτη. Η υγεία πολυτιμότερο αγαθό χωρίς άλλο. Έτσι πρέπει να κάνουμε υπομονή. Τα ερασιτεχνικά σωματεία διαλύθηκαν. Έχουν χαλάσει αρκετά ποσά για να στήσουν τις ομάδες τους, γι’ αυτό αγωνιούν για το μέλλον. Αν η καραντίνα διαρκέσει πάνω από ένα μήνα θα είναι όλα στον αέρα. Τα σωματεία πλήρωσαν στην ΕΠΣΗ ένα εύλογο ποσό. Πήραν παίκτες δίδοντας προκαταβολή, ρουχισμό, έφτιαξαν τα γήπεδα και πάνω που οργανώθηκαν, πράγμα που σημαίνει ότι χάλασαν χρήματα, ενώ φέτος δεν έγιναν εκδηλώσεις και πανηγύρια, ώστε να ενισχυθούν και τα σωματεία.

 

*Με την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής της Α΄ τοπικής ο Πανηλειακός πήρε την πρωτοπορία στη βαθμολογία. Είναι αήττητος με έξι νίκες σε 6 αγώνες, ενώ έχει την καλύτερη επίθεση (μαζί με τη Νίκη) και την καλύτερη άμυνα.

 

*Στο παιχνίδι με το Γούμερο, εκτός έδρας, η νίκη ήρθε πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το τοπικό σκορ. Είχε ένα πρόβλημα η ομάδα, γιατί το μικρό γήπεδο δεν την ευνοούσε, ενώ ο κ. Ρήγας είχε στήσει καλά την ομάδα του-αμυντικά- και δεν διευκόλυνε επιθετικά τους ερυθρολεύκους. Άργησε να ανοίξει το σκορ, ενώ αν ισοφάριζε στο 65΄ ο Λευτέρης Κωνσταντόπουλος, θα είχαμε περαιτέρω γκρίνια από τους παίκτες που ορισμένοι «βεντετίζουν». Ο σκόρερ Καράμπελας ήταν εξαιρετικός κι έφτασε τα 4 τέρματα. Έπειτα ο Πρέντι κυριάρχησε στο κέντρο και ο Γιάννης Κολόκας στην άμυνα. Σημειώστε πως οι ερυθρόλευκοι είχαν τρία δοκάρια!

 

*Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι τεράστιo πλήγμα για την ομάδα που είχε «ζεσταθεί» ανακτώντας την πρωτοπορία σ’ ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Θέλει δουλειά ο Πανηλειακός, υπομονή. Οι Τρυφωνόπουλος, Θεοδωρακόπουλος κάνουν καλή δουλειά. Αν υπάρχει συνοχή και δουλειά και από τους παίκτες ο στόχος θα επιτευχθεί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος