FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλασία/Φιλαθλητικός: Παρουσίασε φανέλα και χορηγούς

Ημερομηνία: 10-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ενώ η ποδηλατική χρονιά έφτασε στο τέλος της, μετά και από την καραντίνα στην οποία μπήκε όλη η χώρα και την ακύρωση και του αγώνα «2η Ανάβαση Λάλα-Σπύρος Σταθόπουλος», το τμήμα ποδηλασίας του Φιλαθλητικού συνεχίζει τις προπονήσεις του και τις δραστηριότητές του. Ενόψει και της νέας χρονιάς που σιγά-σιγά μπαίνουμε, αφού ήρθε ήδη στα σωματεία η εγκύκλιος για τις μεταγραφές για το νέο πρωτάθλημα, ο σύλλογος ποδηλασίας του Πύργου, ανακοίνωσε τους χορηγούς του ποδηλατικού τμήματος και παρουσίασε την επίσημη νέα φανέλα του συλλόγου.

Πρόκειται για επανασχεδιασμένη εξ ολοκλήρου εμφάνιση, εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη, απόλυτα εναρμονισμένη με τα χρώματα και το καταστατικό του συλλόγου, περιέχει έντονα το πορτοκαλί χρώμα και το μαύρο και δίνει μια διαφορετική νότα στις προπονήσεις και τους αγώνες του τμήματος.

Ο Φιλαθλητικός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το θέμα αυτό: «Παρουσιάζουμε την επίσημη νέα φανέλα του Φιλαθλητικού με την προσδοκία να γίνει εφαλτήριο για περαιτέρω ανάπτυξη του τμήματος και να φέρει πολλές επιτυχίες στον σύλλογο και την πόλη μας. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας, κ. Ανδρέα Μπαντούνα με το DOG PAL, κ. Σάκη Θεοδωρακόπουλο με το DUOMO και ΔΕ ΜΟΝΚ, τον κ. Διονύση Θωμόπουλο με το COFFEE FLAVOR, τον κ. Νάσο Παπαδόπουλο με το CAFE LUWAK, τους κ.κ. Γιάννα και Κωστα Παρρά με τα ΠΑΡΡΑΣ EURONICS-ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ, τον κ. Νίκο Πολίτη με το πρατήριο βενζίνης ΕΚΟ ΠΟΛΙΤΗΣ και τον κ. Βαγγέλη Παρρά με το ΜΟΤΟ ΠΑΡΡΑΣ. Ευελπιστούμε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος