FOLLOW US: facebook twitter

Καταγγελία από τα Μακρίσια για τις κλοπές: «Ξέρουν τον ληστή, όμως η αστυνομία δεν επεμβαίνει»

Ημερομηνία: 19-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την κατάσταση στα χέρια τους αποφάσισαν όπως λένε να πάρουν οι κάτοικοι των Μακρισίων με ομάδες περιφρούρησης για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα των συνεχιζόμενων κλοπών.

Κάτοικος των Μακρισίων Ηλείας, καταγγέλλει ότι ένας ληστής, ο οποίος είναι «επαγγελματίας», όπως τον χαρακτηρίζει, έχει ρημάξει τα σπίτια του χωριού, αλλά κι όμορων οικισμών, ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι οι κάτοικοι γνωρίζουν πολλά για τη δράση του, το αμάξι που χρησιμοποιεί κι άλλα στοιχεία, όμως οι Αρχές δεν έχουν επέμβει ακόμα…

«Δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο, είναι αυτός, πατέρας, κάνα δυο παιδιά και δεν αφήνουν τίποτα όρθιο. Έλειπε από το χωριό κάποια χρόνια, είχε ανέβει στην Αθήνα, απ’ όσα μάθαμε κι από το Γενάρη έχει έρθει και τα έχουν ρημάξει όλα.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται και η Ασφάλεια δεν τον έχει συλλάβει… Έχουμε σταμπάρει το αμάξι, τον ξέρουμε, αλλά δεν γίνεται τίποτα… Κάνουμε περιπολία εμείς και φοβάμαι μην κλείσουμε κανένα σπίτι, αν πέσει πάνω σε κανέναν από εμάς, γιατί δεν θα μας καλύπτει ο νόμος…»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος