FOLLOW US: facebook twitter

Εγκαινιάζεται το Πολιτιστικό Κέντρο Βαρθολομιού την Πέμπτη 21 Μαρτίου από το δήμο Πηνειού με ομιλία του διεθνολόγου Κων/νου Φίλη

Ημερομηνία: 19-03-2019 | Συντάκτης:
Τι είπε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Α. Κστρινός

Με την ομιλία του γνωστού διεθνολόγου Κωνσταντίνου Φίλη εγκαινιάζεται την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα το Πολιτιστικό Κέντρο Βαρθολομιού. Λίγο πριν το φινάλε της απερχόμενης δημοτικής αρχής, παραδίδεται ένα σημαντικό έργο που αποτελούσε απαίτηση της τοπικής κοινωνίας. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι εμπλεκόμενοι, το έργο πλέον παραδίδεται στην τοπική κοινωνία.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες ο δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός δήλωσε πως βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εκδήλωση των εγκαινίων ενός έργου που θα είναι «στολίδι» για την περιοχή και επισήμανε τις συντονισμένες προσπάθειές του ως Δήμαρχος, τις προσπάθειες της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου και της Δημοτικής Αρχής γενικότερα  σε σχέση με την προετοιμασία , διεκδίκηση , χρηματοδότηση και υλοποίηση του έργου. Μάλιστα προσκεκλημένος ομιλητής στην εκδήλωση της τελετής των εγκαινίων θα είναι ο διεθνολόγος Κωνσταντίνος Φίλης.

«Μπορεί να έχουν συζητηθει πολλά πράγματα- υπογράμμισε ο κ. Καστρινός-  αλλά έφτασε η ώρα να πούμε αλήθειες, τι ακριβώς έγινε με αυτό το Πολιτιστικό κέντρο για να το παραδώσουμε στους δημότες μας. Ο προϋπολογισμός του ήταν 1.725.000 ευρώ και με προσθήκες ξεπέρασε το 1.830.000 ευρώ.»

«Στην χρηματοδότηση είχε καθοριστική συμβολή και ο Κώστας Τζαβάρας» σχολίασε ο κ. Καστρινός. “Τα εγκαίνια θα γίνουν με τον κορυφαίο διεθνολόγο Κωνσταντίνο Φίλη που θα μιλήσει για τις προκλήσεις της εξωτερικής πολιτικής στον 21ο αιώνα. Ότι και να πούμε για τον κ. Φίλη είναι λίγο. Σε ένα τέτοιο τεράστιο έργο θα έπρεπε να έρθει ένα μεγάλο όνομα για να ακούσουμε και να μάθουμε πράγματα και να δοθεί η αφετηρία προβληματισμού για πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε” συμπλήρωσε ο δήμαρχος Πηνειού.

Στον επίλογο ο κ. Καστρινός σημείωσε πως στη διάρκεια της εκδήλωσης για τα εγκαίνια θα αναφερθεί εκτενώς στον αγώνα που δόθηκε από τους εμπλεκόμενους, την τεχνική υπηρεσία και τη διευθύντριά της, τον ίδιο και τον αντιδήμαρχο Σάκη Γεωργόπουλο, αλλά και τη συμβολή του Κ. Τζαβάρα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος