FOLLOW US: facebook twitter

Καλοκαιρινή συνάντηση της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων: «Πυράς… Μνήμες» αφιερωμένη στους πυρόπληκτους

Ημερομηνία: 25-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Η καθιερωμένη Καλοκαιρινή συνάντηση των διαχρονικά διατελεσάντων Προσκόπων “Πυράς… Μνήμες” που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ στο Κτήμα Μερκούρη, είναι αφιερωμένη στους Πυρόπληκτους καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τη στήριξη τους. Στην επιτυχημένη Προσκοπική βραδιά, όπως έχει αποδειχτεί από τη μεγάλη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων τα προηγούμενα χρόνια, προσκαλούνται, να συμμετάσχουν όχι μόνο τα μέλη της δραστήριας  Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, που οργανώνουν την εκδήλωση, αλλά και όσοι στα νεανικά τους χρόνια συμμετείχαν στις Προσκοπικές ομάδες και επιθυμούν να ξαναζήσουν τις ωραίες στιγμές της νεανικής ζωής τους ισχυροποιώντας τους δεσμούς φιλίας, καθώς και βαθμοφόροι του Πύργου, φιλοπρόσκοποι, γονείς κλπ. Επίσης υψηλόβαθμα  στελέχη από Αθηνα, απο Πελ/σο και όπως ανελλιπώς κάθε χρόνο προσωπικότητες της Ηλείας.

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και γρασίδι

Το ραντεβού, για φέτος είναι στο “Κτήμα Μερκούρη” που προσφέρεται ευγενικά από τους Χρήστο και Βασίλη Κανελλακόπουλο, επι  σειρά ετών στελέχη της Προσκοπικής Κίνησης. Η Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων  έχει προετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά. Μετά την καθιερωμένη Προσκοπική Πυρά θα ακολουθήσει το παραδοσιακό  φαγητό παλαιών και εν ενεργεία, ενώ οι εξαιρετικοί  μουσικοί τους, θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα, με προσκοπικά και άλλα τραγούδια.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την 29η Αυγούστου– λόγω των ειδικών συνθηκών και περιορισμών και λήψης των ενδεδειγμένων μέτρων – ,στον Αρχηγό της Ομάδας Συντονισμού κ. Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, στους Υπαρχηγούς κ.κ. Ανδρέα Γιατρά και Παναγιώτη Καλαμπρέζο και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και εξωτερικοί χώροι


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος