FOLLOW US: facebook twitter

Καλοκαίρι στην Κυλλήνη…: Ιδανικές διακοπές στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Ομίλου Grecotel

Ημερομηνία: 21-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Πρώτη απ’ όλους στον τουριστικό κλάδο η Grecotel, η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, ανακοίνωσε το άνοιγμα των ξενοδοχείων της, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αναζωπυρώνοντας τις ελπίδες για μεταστροφή του κλίματος για τη φετινή τουριστική σαιζόν.  Το συγκρότημα της Grecotel στην Κυλλήνη με τα ξενοδοχεία του Grecotel Riviera Olympia & Aquapark Grecotel Μandola Rosa, Grecotel Olympia Riviera κα ILI PALMS & AQUA PARK – ALL INCLUSIVE RESORT έχουν ανοίξει από τις 3 Ιουλίου προφεροντας την ιδανική λύση για οικογενειακές διακοπέ πρωτίστως με ασφάλεια.

Σε μια έκταση εκατοντάδων στρεμμάτων καταπράσινου δάσους με πεύκα, κατά μήκος μιας αμμουδιάς μήκους 2 χιλιομέτρων που βλέπει στα νησιά του Ιονίου, κοντά στην αρχαία Ολυμπία όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, το Riviera Olympia σας περιμένει με πληθώρα επιλογών διακοπών: 4 ξενοδοχεία, 33 αποκλειστικές βίλες πάνω στη θάλασσα, 26 σουίτες, 417 πολυτελή δωμάτια & 167 bungalows, αμέτρητα εστιατόρια & μπαρ, το φαντασμαγορικό Aqua Park των 20.000 τ.μ. που βρίσκεται μέσα σε ένα τεράστιο πάρκο δραστηριοτήτων έκτασης 40.000 τ.μ., εντυπωσιακές πισίνες με συνολική επιφάνεια 4.000 τ.μ. κι ακόμα περισσότερα!

Διακοπές με ασφάλεια

Το 2020, ο όμιλος GRECOTEL λειτούργησε  15 ξενοδοχεία, φιλοξένησε  50.000 επισκέπτες και τήρησε  αυστηρά τα μέτρα προφύλαξης για την διασπορά της λοίμωξης Covid-19 με απόλυτη επιτυχία και μηδενικά κρούσματα.  Όπως αναφέρει «Αυτό το οφείλουμε στους ανθρώπους μας και στους αγαπημένους μας επισκέπτες που μας εμπιστεύτηκαν τις διακοπές τους.  Το  καλοκαίρι του 2021 και ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε και πάλι στα ξενοδοχεία μας με απόλυτη ασφάλεια και ελευθερία για να σας προσφέρουμε τις διακοπές που όλοι αγαπάμε! Παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις, φροντίζουμε να ενημερώνουμε το “Grecotel Stay Safe Commitment” και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και τις ισχύουσες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).Το έμπειρο προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας.Σας περιμένουμε για διακοπές δίπλα στη θάλασσα με ελευθερία και ξεγνοιασιά!

ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

MANDOLA ROSA- EXCLUSIVE RESORT

Μεγαλοπρέπεια, πολυτέλεια, ρομαντική ατμόσφαιρα και με την αύρα μια άλλης εποχής θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο μαγικό.

 

LA RIVIERA & AQUA PARK- LUXURY RESORT

Το απόλυτο spa resort, εμπνευσμένο από τη μοναδική τοποθεσία του θα σας γοητεύσει με την κομψότητα και τις ανέσεις του.

 

OLYMPIA OASIS & AQUA PARK- LUXURY RESORT

Μια μικρή πολιτεία στην άκρη της θάλασσας με 12 εστιατόρια που σερβίρουν μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες από τις πιο αγαπημένες κουζίνες του κόσμου. Απολαύστε τις με χαλαρή διάθεση και πολλή όρεξη.

 

ILIA PALMS & AQUA PARKALL INCLUSIVE RESORT

Ένα άνετο ξενοδοχείο μέσα στο καταπράσινο δάσος. Η πρωτότυπη διακόσμηση του με καθρέφτες, χρώματα και γεωμετρικά σχήματα αναβιώνει νοσταλγικά την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’70.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος