FOLLOW US: facebook twitter

Aldemar: 2 προορισμοί, 6 ξενοδοχεία, αμέτρητες εμπειρίες

Ημερομηνία: 21-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Με την κεκτημένη συνείδηση μιας αειφόρου ανάπτυξης, και το δροσερότατο μότο CelebrateLife, η AldemarResorts υπόσχεται να «κλείσει» όλη τη χαρά του καλοκαιριού σε μια υπέροχη διαμονή 5 αστέρων.

Από τη μια, εύφορες κοιλάδες και αρχαίες πόλεις, από την άλλη. απέραντοι αμμόλοφοι, μικροί κολπίσκοι και το βαθύ μπλε της θάλασσας. Αυτό είναι το τοπίο που πλαισιώνει τα ξενοδοχεία της αλυσίδας AldemarResorts στην Κρήτη και την Πελοπόννησο.

Αρκεί ένα σύντομο τετ- α-τετ στο κατώφλι της Αρχαίας Ολυμπίας, και η διαπεραστική ενέργεια του αρχαιολογικού αυτού θαύματος, θα σας αγγίξει. Υπνωτισμένοι από τη γοητεία του τόπου, αφεθείτε στη φροντίδα του ξενοδοχείου Royal Olympian, που με στοιχεία εναλλακτικού ευ ζην και θαλασσοθεραπείας, θα συνεφέρει απαλά εσάς και το ταίρι σας. Ιππεύστε ξένοιαστοι πλάι σε μια χρυσαφένια αμμουδιά 2 χλμ., κάντε πεντάλ με τα παιδιά σας ανάμεσα σε λιόδεντρα και αμπελώνες της περιοχής, δειπνήστε με προϊόντα από τις τοπικές φάρμες, απολαμβάνοντας το οικογενειακό κλίμα στο OlympianVillage.

Στην Κρήτη, ξετυλίξτε το μίτο της Αριάδνης και, έχοντας ακόμα στα χέρια λίγο… μύθο, με στοχαστικό zen, βουτήξτε σε μια πισίνα κάτω από τους φοίνικες στο Knossos Royal. Ενδώστε σε ένα fine-diningmenu από διαλεχτά μποστάνια της μινωικής γης, και, με τη συνοδεία ενός φρουτώδους οίνου βιολογικής καλλιέργειας, στο KnossosVillas, χαρείτε ένα γεύμα σε απόλυτη ιδιωτικότητα.

Προσδεθείτε για μια απολαυστική σειρά δραστηριοτήτων και σπορ αναψυχής, και αφού παραδοθείτε στην εκλεπτυσμένη θαλασσοθεραπεία του Royal Mare, αποσυρθείτε για χαλάρωση σε μια περιβαλλοντικών προδιαγραφών σουίτα.

Χαλαρώστε αμέριμνοι στα πολυτελή δωμάτια, ήπιας παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, με θέα ένα ειδυλλιακό τοπίο, ενώ τα παιδιά σας θα διασκεδάζουν με ασφάλεια σ’ ένα playground, στη νεροτσουλήθρα ή σε κάποιο από τα δημιουργικά προγράμματα στο CretanVillage .

Με δύο υπέροχους προορισμούς σε 6 εξαιρετικά ξενοδοχεία, φέτος το καλοκαίρι, πιο πολύ από ποτέ, η Aldemar σε όρους προσιτής πολυτέλειας κατευνάζει κάθε ανησυχία της post- covid εποχής και, ακολουθώντας τη δοκιμασμένη συνταγή, υπόσχεται, να καλύψει όλες τις αισθήσεις.

Ασφαλώς, και την έκτη, την οποία θα ανακαλύψετε εσείς πρώτοι στα AldemarResorts!!!

Ο Όμιλος AldemarResorts με 6 πολυτελή ξενοδοχεία στην Κρήτη και την Ολυμπία, -OlympianVillage, Royal Olympian, Royal Mare, Knossos Royal, KnossosVillas, CretanVillage- πιστός στις αρχές της βιωσιμότητας, της αειφόρου ανάπτυξης και της εγκάρδιας φιλοξενίας, εδώ και 34 χρόνια, και φέτος το καλοκαίρι κάνει πραγματικότητα το μότο του! CelebrateLife!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος