FOLLOW US: facebook twitter

Καινοτόμα έργα και κατασκευές

Ημερομηνία: 05-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Πολιτισμός

sek ekthesi

-Παρουσιάζουν οι μαθητές του Εργαστηριακού Κέντρου Πύργου στην Π.Ε. Ηλείας

Το Εργαστηριακό Κέντρο Πύργου, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιεί και φέτος, έκθεση με έργα των μαθητών του, με στόχο να γίνει ευρύτερα γνωστό το έργο του αλλά και η Επαγγελματική Εκπαίδευση στην τοπική κοινωνία.

Πρόκειται για μια διαχρονική έκθεση στην οποία παρουσιάζονται πρωτότυπα και καινοτόμα έργα και  κατασκευές απ’ όλους τους τομείς που λειτουργούν στο 1o Επαγγελματικό Λύκειο,  αρκετές από τις οποίες έχουν βραβευτεί σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς. Παράλληλα, δίνεται και πληροφοριακό υλικό για τις ειδικότητες, προφίλ και επαγγελματικά δικαιώματα αποφοίτων των ΕΠΑΛ Πύργου.
Οι επισκέπτες μπορούν να δουν ρομποτικό βραχίονα, ανιχνευτή εγκλωβισμένων, ηλιακό ποδήλατο, πλυντήριο με λάπτοπ, Βιονικό χέρι που παίζει πιάνο, ηλεκτρομηχανικό ηλιοτρόπιο, μαγνητικά τρένα, Σεισμογράφο με Η/Ύ, ηλεκτρική ποντικοπαγίδα, εποπτικό ασανσέρ, Βιοκλιματικό σπίτι, Παγομηχανή, Μικροεπεξεργαστές, μακέτες σπιτιών, τηλερομπότ και άλλα πολλά έργα μαθητών.

H έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας από το Σάββατο 9-4-2016  έως Τετάρτη  13-4-2016. Ώρες λειτουργίας έκθεσης 08.30-14.30 και 17.00-20.00.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος