FOLLOW US: facebook twitter

Μεγάλο ενδιαφέρον για τις δυο συναυλίες του Στέφανου Κορκολή στην Αμαλιάδα!

Ημερομηνία: 05-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

korkolis-amaliada-poster

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρo

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι δυο συναυλίες του Στέφανου Κορκολή που είναι προγραμματισμένες το Σάββατο 9 (ώρα έναρξης στις 9 μ.μ.) και την Κυριακή 10 Απριλίου (ώρα έναρξης στις 9 μ.μ.), στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο!

Σημειώνεται ότι ο διεθνούς φήμης πιανίστας και συνθέτης είχε εμφανιστεί πριν λίγο καιρό στον Πύργο (σ.σ. στις 27-28 Ιανουαρίου, στο θέατρο «Απόλλων»), προσφέροντας δυο εξαιρετικές μουσικές βραδιές που ενθουσίασαν το κοινό που τις παρακολούθησε. Μάλιστα και οι δυο συναυλίες ήταν sold out, κάτι που συνέβαλε στο γεγονός της πραγματοποίησης των δυο νέων συναυλιών στην Αμαλιάδα, αφού αρκετοί φίλοι της μουσικής δεν κατάφεραν να τις παρακολουθήσουν στην προηγούμενη επίσκεψη του Στέφανου Κορκολή στην Ηλεία.

Να υπενθυμίσουμε πως στις συναυλίες θα ακουστούν τραγούδια του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, με τον Στέφανο Κορκολή στο πιάνο και την Σοφία Μανουσάκη στην ερμηνεία (την οποία ο Μίκης Θεοδωράκης αποκάλεσε “αποκάλυψη μεγατόνων”).… τραγούδια που περιέχονται και στο cd του Στέφανου Κορκολή με τίτλο «Συνάντηση».

Επίσης στη σκηνή του Λαζαράκειου θα βρεθεί και η Μικτή Χορωδία της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας καθώς και ο διοργανωτής των συναυλιών Χρήστος Τσατσαμπάς (σ.σ. ιδιοκτήτης του ωδείου «Piano & Music» στη Ζαχάρω), που θα «συμπράξουν» με τον Στέφανο Κορκολή.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 12 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στα καταστήματα Ηλεκτρικών συσκευών «ΠΑΡΡΑΣ» Αμαλιάδας (26220 28385 & 20060) και Πύργου (26210 20222–3).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος