FOLLOW US: facebook twitter

Και επίσημα διεκδικητής!

Ημερομηνία: 08-06-2023 | Συντάκτης:

– Υποψήφιος δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας ο Σωτήρης Παπαηλιού

– «Χωρίς διαχωρισμούς με ευθύνη και προοπτική για τον τόπο μας», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του


Την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου επισημοποίησε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχαίας Ολυμπίας, Σωτήρης Παπαηλιού, επιβεβαιώνοντας τη σχετική φημολογία των τελευταίων μηνών.

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο Σωτήρης Παπαηλίου γνωστοποίησε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να υπάρξει διαφάνεια στη διαχείριση πόρων και σεβασμός στους δημότες και τους θεσμούς.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Παπαηλιού είχε ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη  «ΟΛΥΜΠΙΑ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ» του νυν δημάρχου Γιώργου Γεωργιόπουλου, αφού πρώτα υπέβαλε την παραίτηση του από την προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχαίας Ολυμπίας. Σε εκείνην την ανακοίνωση είχε επισημάνει πως η έλλειψη σεβασμού σε θεσμούς και ανθρώπους, δεν του επέτρεπαν να συνεχίσει με την ίδια παράταξη.

Οι πληροφορίες της Πρωινής αναφέρουν ότι έχει στελεχώσει το ψηφοδέλτιό του σε μεγάλο βαθμό και πως το προσεχές χρονικό διάστημα θα παρουσιάσει το σήμα και το όνομα του συνδυασμού του, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τους βασικούς άξονες του προγράμματός του.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του

Συνδημότες-Συνδημότισσες, Φίλες και Φίλοι

Μετά από ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συσκέψεις  με ενεργούς πολίτες και αυτοδιοικητικούς των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, συναποφασίσαμε να συγκροτήσουμε ένα νέο ελπιδοφόρο δημοτικό συνδυασμό, στον οποίο έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής, ενόψει των δημοτικών εκλογών του προσεχούς Οκτωβρίου.

Με συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης, ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να υπηρετήσω/ουμε τις αιώνιες πανανθρώπινες αξίες που σχεδόν 2.800 χρόνια διδάσκει ο ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ και παράλληλα να λειτουργήσουμε και να στηρίξουμε δομές προστασίας απέναντι στη σκληρή καθημερινότητα του δημότη, προσβλέποντας σ’ ένα καλύτερο αύριο, χωρίς “δικούς μας”, χωρίς “απέναντι”, και χωρίς «κομματικά μονοπώλια». Με πνεύμα συνεργασίας, με σύνθεση στο λόγο και στον αντίλογο, απόλυτη διαφάνεια και λογοδοσία στη διαχείριση των κονδυλίων, να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Είμαστε αποφασισμένοι να πράξουμε ότι προστάζει η ηθική το δίκιο και πάντα στο πλαίσιο του νόμου.

Με ΣΕΒΑΣΜΟ στους ανθρώπους, στους θεσμούς και στις συλλογικές αποφάσεις. 

Με ΣΕΒΑΣΜΟ στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας  με τα 41 πανέμορφα  χωριά του.
Το επόμενο διάστημα θα παρουσιάσουμε το συνδυασμό μας  και  αναλυτικά τις θέσεις μας για την Αρχαία Ολυμπία καθώς και για το σύνολο του δήμου μας.



ΣΩΤΗΡΗΣ Κ. ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ

Υποψήφιος δήμαρχος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia