FOLLOW US: facebook twitter

ΙΧ παρέσυρε… σχολική τροχονόμο!

Ημερομηνία: 13-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

troxaio-sxoliki-troxonomos3Σοκαριστικό τροχαίο στην οδό Ρήγα Φεραίου στον Πύργο χθες το μεσημέρι  

Σοκαρισμένοι είναι οι περίοικοι στην οδό Ρήγα Φεραίου στο ύψος του 4ου δημοτικού σχολείου Πύργου, από το ατύχημα που συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης με θύμα μια σχολική τροχονόμο. Η 53χρονη γυναίκα παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ που οδηγούσε ένας 76χρονος υπό την επήρεια μέθης και τινάχθηκε ψηλά για να πέσει με σφοδρότητα στο έδαφος. Η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου όπου και παραμένει για νοσηλεία.

troxaio-sxoliki-troxonomosΤο ατύχημα συνέβη στις 14.05 μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών και κυρίως μαθητών. Την στιγμή που βγήκε από το αυτοκίνητο ο οδηγός σύμφωνα με πληροφορίες απειλήθηκε φραστικό επεισόδιο με άλλη γυναίκα που έσπευσε να βοηθήσει την 53χρονη που βρισκόταν αιμόφυρτη στην άσφαλτο. Οι περισσότεροι που βρέθηκαν στο σημείο, κυρίως άνθρωποι που κατοικούν στην περιοχή, ανέφεραν πως ήταν θαύμα που δεν παρέσυρε το αυτοκίνητο κάποιο μικρό μαθητή, ενώ τόνισαν πως κάτι τέτοιο το περίμεναν να συμβεί. Και αυτό γιατί πολλοί οδηγοί περνούν από το σημείο εντελώς απρόσεκτα, χωρίς τον απαιτούμενο σεβασμό τόσο στους πεζούς και τη σχολική τροχονόμο, όσο κυρίως στους μαθητές του σχολείου. Στο συγκεκριμένο σημείο της οδού Ρήγα Φεραίου ο δρόμος στενεύει και πολλές φορές τα πρόχειρα σταθμευμένα οχήματα δυσχεραίνουν το πέρασμα. Μαζί με την απροσεξία των οδηγών, όλα μαζί δημιουργούν τις συνθήκες που μπορεί να προκληθεί ένα ατύχημα και μάλιστα σοβαρό όπως το χθεσινό.

troxaio-sxoliki-troxonomos2Στο νοσοκομείο μετά και τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη η 53χρονη γυναίκα φάνηκε πως δεν έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό.

Να σημειώσουμε πως μόλις έγινε γνωστό το ατύχημα στο πλευρό της άτυχης σχολικής τροχονόμου βρέθηκαν αρκετές συναδέλφισσές της όπως και η σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Πύργου που αναλαμβάνει τα έξοδα νοσηλείας της 53χρονης.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος