FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Βαρθολομιού: Η Σοφία Πέττα στις δημόσιες σχέσεις

Ημερομηνία: 26-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού έκανε γνωστό πως ανέλαβε τον τομέα των δημοσίων σχέσεων η 28χρονη ιδιωτική υπάλληλος, Σοφία Πέττα από την Γλύφα, η οποία είναι και πρόεδρος της Τ.Ο. Ν.Δ. του Δήμου Πηνειού. Η Σοφία Πέττα ασχολείται για πρώτη φορά με τα διοικητικά του Ηλειακού Βαρθολομιού και με τον νεανικό ενθουσιασμό και την διάθεση για προσφορά που την διακρίνει, θα ενισχύσει οργανωτικά τον σύλλογο του Βαρθολομιού. 

Η ανακοίνωση του Ηλειακού: «Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε στο δυναμικό του Ηλειακού Βαρθολομιού και στον τομέα των δημοσίων σχέσεων της ομάδας μας, την Πέττα Σοφία, η οποία προέρχεται από τον  τομέα του αθλητισμού, καθώς σε νεότερη ηλικία αγωνιζόταν στην ακαδημία ποδοσφαίρου του πρώην Δήμου Βαρθολομιού. Η αγάπη για την ομάδα μας την ιστορική ομάδα του Βαρθολομιού, μας κάνει ασταμάτητους σε νέες δυνατές συνεργασίες».

Η Σοφία Πέττα δήλωσε από την πλευρά της: «Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Ηλειακού Βαρθολομιού, Βαγγέλη Γεωργιόπουλο, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα με αγάπη και σεβασμό για την ομάδα αναλαμβάνω τις δημόσιες σχέσεις, ώστε και εγώ με τις δικές μου δυνάμεις να βοηθήσω, ώστε η ομάδα να πετύχει κάθε στόχο που έχει θέσει».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia