FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Β.-Ξενοφών 0-2: Φουλ για τελικό ο Ξενοφών

Ημερομηνία: 21-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών πόνταρε στην εμπειρία του, πέρασε από το Βαρθολομιό και βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι στους τελικούς της Α1


Ο Ξενοφών, ποντάροντας στην εμπειρία του, καθώς έχει δώσει τα τελευταία χρόνια πολλά ματς πλέι-οφ, νίκησε 2-0 στο Βαρθολομιό τον Ηλειακό και βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στους τελικούς της Α1 DUOMO-MONK. H ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι μετά την χθεσινή μεγάλη νίκη, ακόμα και με ήττα με ένα γκολ διαφορά, παίρνει την πρόκριση στους τελικούς, για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια, δίνοντας συνέχεια στις επιτυχημένες πορείες της.

Ο πρωτάρης σε τέτοια ματς, Ηλειακός, που παρατάχθηκε χωρίς τους τραυματίες Γκίνη, Κυριαζή, πάλεψε πολύ, είχε φάσεις να προηγηθεί και δοκάρι να ισοφαρίσει, ενώ έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Κουτρουμπή σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο τέταρτο του αγώνα και εν τέλει ηττήθηκε και πλέον ψάχνει την υπέρβαση. Ειδικότερα θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά στο Καλλίκωμο, για να στείλει την σειρά σε τρίτο παιχνίδι στο Βαρθολομιό.



Το παιχνίδι

Η πρώτη καλή φάση ήταν για τον Ξενοφώντα με μια κεφαλιά του Κιάμου στο 13΄ να περνά λίγο άουτ, από εκτέλεση κόρνερ του Μπακατσέλου. Δύο λεπτά μετά σουτ έξω από την περιοχή του Χατζηγιάννη απέκρουσε ο Κουτρουμπής και στην επόμενη φάση ο Μονόλιθος βγήκε τετ-α-τετ με τον Κουτρουμπή, αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ του Α.Ο. Ξενοφών τον νίκησε. Η ομάδα των Κρεστένων τελικά πήρε αυτή κεφάλι στο σκορ από μια στημένη μπάλα. Στο 25΄ ο παίκτης-προπονητής Ντέγιαν Μιλοσέσκι εκτέλεσε κόρνερ και ο Μούτσος με κεφαλιά έγραψε το 0-1 (φωτό). Τρία λεπτά μετά ο Μούτσος βρέθηκε τετ-α-τετ, αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει και στο 32΄ ο Ηλειακός είχε δοκάρι με τον Κάμπος, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πορτογάλου. Στην επανάληψη ο Ηλειακός θέλησε να πιέσει, αλλά ο Ξενοφών ήταν καλά στημένος και αρχικά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Τουναντίον σκόραρε στο 68΄ από την άσπρη βούλα και ουσιαστικά καθάρισε το ματς. Ο Μούτσος κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Πάρης Κωνσταντόπουλος και σημείωσε το 0-2. Στο 83΄ σουτ του Θανάση Καλαντζή έφυγε άουτ και στο 85΄ ο Ηλειακός είχε και δεύτερο δοκάρι σε κεφαλιά του Κωστόπουλου, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπουρούκη. Στην τελευταία καλή φάση ο Κάμπος έπιασε γυριστό σουτ, άουτ, στο 88΄ και οι παίκτες του Α.Ο. Ξενοφών πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα, κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.


Ηλειακός Β.: Γελαδάς, Γιούλης, Χριστοφοράτος, Χατζηγιάννης (60΄ Πανόπουλος), Καμαρινός, Κωστόπουλος, Μονόλιθος, Μπουρούκης, Κάμπος, Τσουκαλάς, Ράλλης (70΄ Κουλούρης).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Αναμουρλίδης, Ηλιόπουλος (35′ λ.τρ. Βαγγόπουλος), Γ. Καλαντζής, Κύτταρης, Μιλοσέσκι, Μούτσος, Τσίτσος (76΄ Κουής), Κιάμος (63΄ Θ. Καλαντζής), Διονυσόπουλος (63΄ Π. Κωνσταντόπουλος), Μπακατσέλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος