FOLLOW US: facebook twitter

Ν. Κόροιβος-Αίας Γαστούνης 0-5: «Πεντάρα» και μόνος πρώτος!

Ημερομηνία: 11-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας Γαστούνης νίκησε με το ευρύ  0-5 το νεοφώτιστο Ν. Κόροιβο στο  Κατσαρού και σε συνδυασμό με την ήττα της Δόξας Ν.Μανολάδας στα Σαβάλια, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 DEDALOS SECURITY.

Στο 32΄ ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, Νίκος  Καράμπελας, με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά μετά ο Παπαχριστόπουλος με κεφαλιά από κόρνερ του Μπουρούκη, σημείωσε το 0 – 2, για να έρθει στο 45΄ ο Σταθάτος με ατομική ενέργεια να γράψει το 0 – 3, που ήταν και σκορ  α΄ ημιχρόνου. Στην επανάληψη  και συγκεκριμένα στο 56΄ ο Μπουρούκης έκανε το 0 – 4 και ο ίδιος παίκτης στο 70΄, διαμόρφωσε το τελικό 0 – 5.

Ν. Κόροιβος: Πανόπουλος, Νικολακόπουλος, Γαλάνης (46΄Τσάμης), Σπηλιωτόπουλος Ι. , Τόλιας, Ψάρρης, Μαρνέρας, Αλεξόπουλος (46΄Μπουτσικάκης), Γαλανόπουλος, Τζανέτος (69΄Βλασσόπουλος), Α. Σπηλιωτόπουλος (71΄Γιαννόπουλος).

Αίας: Κουρλός (46΄Λούρμπας), Γκίνης , Χατζηαράπης, Παπαχριστόπουλος (50΄ Χριστοφοράτος), Αρβανίτης, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Δούλος (48΄Μπατζακόπουλος), Μπουρούκης , Καράμπελας (70΄Γιαννακόπουλος), Βράπι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος