FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Β.-Ολυμπιακός Σαβ. 0-2: Πέρασε και από το Βαρθολομιό

Ημερομηνία: 03-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O φορμαρισμένος Ολυμπιακός Σαβαλίων πέρασε και από το Βαρθολομιό με 2-0 και συνεχίζει να εποφθαλμιά την 4η θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ. Στον αντίποδα ο Ηλειακός βρίσκεται εκτός φόρμας και θα συνεχίσει να μάχεται για την αποφυγή των πλέι-άουτ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά, έχασε κλασικές ευκαιρίες, στο 6΄ με απευθείας φάουλ του Αντωνόπουλου, στο 8΄ με σουτ ξανά του Αντωνόπουλου και στο 11΄ με πλασέ του Λάμπη Μαρκόπουλου. Ο Ηλειακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 20΄, όταν ο Μαρινοφ βρέθηκε σε καλή θέση, απέφυγε έναν αντίπαλο, αλλά το πλασέ που έκανε απέκρουσε ο Πλατής. Τελικά, ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Κώστα Ρούνη στο 24΄.

Στην επανάληψη είχαμε στο 52΄ πλασέ του Σταυρούλια, το οποίο απέκρουσε ο Βύτανος, ενώ στο 57΄ από ωραία μπαλιά του Αντωνόπουλου στον Σταυρούλια, αυτός έφυγε στην πλάτη της άμυνας, έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Στο 60′ από σέντρα του Παπαδόπουλου, δεν μπόρεσε ο Ραυτόπουλος να σκοράρει με προβολή. Ο Σταυρούλιας τελικά, στο 70΄, με πλασέ μέσα από την περιοχή, έγραψε το 0-2. Ο Ολυμπιακός στο 85΄ είχε ένα σουτ του Αντωνόπουλου, το οποίο έφυγε άουτ.

Ηλειακός Β.: Βύτανος, Α. Μαργαρώνης, Κατσίγιαννος, Πανόπουλος, Τσιράκης, Δ. Τσουκαλάς, Παπαδόπουλος, Μαρίνοφ, Ντούγκας (60′ Κορκός), Ραυτόπουλος, Μπίλιας (78′ Αρβανίτης).

Ολυμπιακός Σ.: Πλατής, Μπουγονικολός, Μ. Μαρκόπουλος, Ρούνης (83′ Ντρέου), Σαββανίδης (62΄ Κολτσίδας), Χ. Μαρκόπουλος, Αβραμόπουλος, Μπράβος (79΄ Γιαννακόπουλος), Χοτζάι, Σταυρούλιας (86΄ Τσακοπιάκος), Αντωνόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος