FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης-Πέλοπας Πύργου 3-1: Σε χαλαρούς ρυθμούς…

Ημερομηνία: 03-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας νίκησε και τον Πέλοπα Πύργου στη Γαστούνη με 3-1 και συνεχίζει ακάθεκτος για την κατάκτηση της πρωτιάς στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος καθώς παρέμεινε στο +4 από τη δεύτερη Δόξα. Ο Πέλοπας στάθηκε καλά  και το προσεχές Σάββατο δίνει κρίσιμο ματς με την Ολυμπιάδα στο Ενωσιακό.

Μόλις στο 3΄ η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Δούλου από τον Μπίζο. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Καράμπελας κι έκανε το 1-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 70΄ από γύρισμα του Καράμπελα, ο Δούλος από το ύψος του πέναλτι σημείωσε το 2-0 και απλοποίησε τα πράγματα. Και στο 82΄ ο Μπουρούκης με σουτ λίγο έξω από την περιοχή, έγραψε το 3-0. Στο 89΄ από ατομική προσπάθεια και σουτ του Μακρή, που εξουδετέρωσε ο Κουρλός, ο Παπαδάτος πήρε το ριμπάουντ και μείωσε στο τελικό 3-1.

Αίας: Κουρλός, Γιαννακόπουλος, Χατζηαράπης, Παπαχριστόπουλος, Αρβανίτης (90΄ Τσαγρής), Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Δούλος (80΄ Μπουρούκης), Γκίνης, Καράμπελας (77΄ Γεωργόπουλος), Μπατζακόπουλος (70΄ Μονόλιθος).

Πέλοπας: Μπίζος, Β. Πλατής, Π. Πλατής, Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Δαβουρλής (68΄ Βαρζελιώτης), Γεωργίου, Μπουλούτας (62΄ Μακρής), Κανελλόπουλος (85΄ Θ. Νικολόπουλος), Παπαδάτος, Δ. Πλατής (75΄ Β. Νικολόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος