FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Β.-Ν. Κόροιβος 2-3: Είχε την ουσία ο Ν. Κόροιβος

Ημερομηνία: 27-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ν. Κόροιβος, παρά τις πολλές απουσίες (χωρίς Βλασσόπουλο, Γιαννόπουλο, Π. Ηλιόπουλο, Γαλάνη και Τζανέτο), πέτυχε μεγάλη νίκη στο Βαρθολομιό επί του Ηλειακού με σκορ 2-3. Η ομάδα του Κύριλλου Παλαιολόγου ήταν πιο ουσιαστική, προηγήθηκε τρεις φορές  και πέτυχε το τρίτο και νικητήριο γκολ στο 90΄. Ο Ηλειακός έχασε αρκετές ευκαιρίες και προδόθηκε από την άμυνά του.

Το 0-1 έγινε στο 14΄, με πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Μάκης Νικολόπουλος και που  κέρδισε ο Φώτης Μαρνέρας. Ο Ηλειακός ισοφάρισε στο 34΄ με τον Ραυτόπουλο, με πέναλτι που κέρδισε ο Πανόπουλος και ο Ν. Κόροιβος πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ στο 44΄ με τον Δημήτρη Γαλανόπουλο, με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στην επανάληψη, ο Ηλειακός πίεσε για την ισοφάρισε και την πέτυχε στο 78΄ με κεφαλιά του Σάκη Τσουκαλά από σέντρα του αδερφού του, Πέτρου Τσουκαλά. Στο 90΄, όμως, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν ξανά με πλασέ του Φώτη Μαρνέρα μετά από συνεργασία με τον Ψάρρη και πήραν το τρίποντο με σκορ 2-3.

Ηλειακός Β.: Βύτανος, Χατζηγιάννης, Πανόπουλος, Ράπτης, Α. Μαργαρώνης, Δ. Τσουκαλάς, Κουλούρης (46΄ Σπ. Μαργαρώνης), Π. Τσουκαλάς, Τσιράκης (65΄ Σίμα), Παπαδόπουλος, Ραυτόπουλος (70΄ Κορκός).

Ν. Κόροιβος: Πλατής, Νικολόπουλος, Τόλιας, Σπηλιόπουλος, Νταρζάνος, Ι. Σπηλιωτόπουλος, Ψάρρης, Ρωμαίος, Αλεξόπουλος (15΄ λ.τρ. Πανόπουλος), Γαλανόπουλος, Μαρνέρας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος