FOLLOW US: facebook twitter

Ζάκυνθος-ΠΑΟ Βάρδας 2-0: Προδόθηκε από δύο στημένες φάσεις!

Ημερομηνία: 27-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το ματς στη Ζάκυνθο με πρωταγωνιστή τον Σαμπανέι.

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας ηττήθηκε 2-0 στη Ζάκυνθο από την ομώνυμη ομάδα, αλλά παρέμεινε ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη καθώς ηττήθηκαν τόσο το Διαβολίτσι όσο και η Θύελλα Πατρών. Οι «πράσινοι», που θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί στο α΄ ημίχρονο, δέχτηκαν δύο γκολ από στημένες φάσεις, από τον Κούνια, στο πρώτο τέταρτο του β΄ μέρους.

Το παιχνίδι

Η πρώτη ευκαιρία στο ματς ήταν για την ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς, στο 10ο λεπτό με ένα σουτ του Γούρμου που δεν ανησύχησε τον Κουτογλίδη. Στο 13΄ η Ζάκυνθος απάντησε με ένα μακρινό σουτ του Μέντες που δεν προβλημάτισε τον Λαδά, ενώ δυο λεπτά μετά το σουτ του Ζυγκερίδη πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΒ. Στο 20΄ ο Αγουρίδης σούταρε άουτ και στο 22΄ ο Λαδάς απομάκρυνε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Πουφλή. Στο 38΄ μετά από κόρνερ του Μπεκατώρου, η μπάλα έφτασε στο Μαρίνο, ωστόσο του σουτ που επιχείρησε κόντραρε στον Γούρμο. Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ανήκε στη Βάρδα όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μακρή στο 44’ και αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ο Βαζ έπιασε την κεφαλιά ολομόναχος και η μπάλα πέρασε σύριζα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κουτογλίδη.

Με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, στο 47’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μπεκατώρου, ο Κούνια πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ στο 60’ ο ίδιος παίκτης με τον ίδιο τρόπο, από κόρνερ του Μπεκατώρου ξανά, έκανε το 2-0. Στο 62΄ το απευθείας φάουλ του Μπεκατώρου έφυγε πάνω από τα δοκάρια και στο 64΄, μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Βαζ κινήθηκε προς την πορεία της μπάλας, ωστόσο τον πρόλαβε ο Κουτογλίδης. Στο 65΄ το σουτ του Ζυγκερίδη έφυγε σύριζα άουτ και ένα λεπτό αργότερα, οι «πράσινοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπούν στο ματς, όταν ο Σαμπανέι νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Κουτογλίδη. Στο 79΄ η κεφαλιά του Σουρμπή δε βρήκε στόχο και στο 84΄ του σουτ του Ρουγκάλα κατέληξε ψηλά άουτ. Στο 86΄ ο Κουτογλίδης μπλόκαρε το σουτ του Ντόμα, ενώ στο 89’ ο Νικόπουλος αστόχησε σε κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρουγκάλα. Στην τελευταία καλή φάση του ματς, ο Βαζ στις καθυστερήσεις δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Ζακύνθου.

Ζάκυνθος: Κουτογλίδης, Κολεύρης, Μπεκατώρος, Πεταλωτής (46΄ λ.τρ. Κούνια), Γιοχάνες Οβούσου, Μαρίνος (63′ Ντάσης), Μέντες (83′ Στύλλα Τελλέν), Σούρμπης, Ζυγκερίδης, Βίλα, Πούφλης.

ΠΑΟΒ: Λαδάς, Λιόσης, Χρηστόπουλος (53΄ Ντόμας), Νικολόπουλος, Νικολακόπουλος, Μακρής (56΄ Κάρδαρης – 83΄ Τσούλης), Αγουρίδης, Ρουγκάλας, Βαζ, Σαμπανέι (68′ Σιδέρης), Γούρμος.

 

Φωτογραφία: ioniansports.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος