FOLLOW US: facebook twitter

Ηλ. Φωτόπουλος: «Μεγάλη τιμή να είμαι προπονητής στον ΠΑΟΒ»

Ημερομηνία: 21-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου[email protected]


Ύστερα και από το αποχαιρετιστήριο δείπνο της σεζόν στον ΠΑΟ Βάρδας, ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Φωτόπουλος, με προσωπική του δήλωση, ευχαρίστησε την Διοίκηση, τους συνεργάτες του στον πάγκο, τους φιλάθλους της ομάδας και φυσικά τους ποδοσφαιριστές που έκαναν πράξη αυτά που οραματίστηκε και σχεδίασε η Διοίκηση. Ο Φωτόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για όλους όσους συνέθεσαν τον φετινό ΠΑΟΒ και μάλιστα χαρακτήρισε τον εαυτό του πολύ τυχερό και ευλογημένο που είναι προπονητής στους «ταύρους» της Βουπρασίας.

Η δήλωση του Ηλία Φωτόπουλου έχει ως εξής:

«Με αφορμή την λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου αισθάνομαι την ανάγκη να αναφέρω κάποιες σκέψεις μου. Καταρχήν να ευχαριστήσω την Διοίκηση του ΠΑΟ Βάρδας για την τιμή που μου έκανε να μου εμπιστευθεί την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πράγματι ήταν μεγάλη τιμή και υποχρέωση για μένα να είμαι προπονητής της ομάδας τη σεζόν που πέρασε. Αισθάνομαι πολύ τυχερός και ευλογημένος να είμαι προπονητής στον ΠΑΟΒ και να συνεργάζομαι με αυτή την ικανή Διοίκηση, που μόνο αυτοί ξέρουν τόσο καλά και αποδοτικά να στελεχώνουν να διοικούν και να τρέχουν την ομάδα. Η διοίκηση με μπροστάρη και φυσικό ηγέτη τον Γιάννη Λέντζα, με τον Δημήτρη Νικολάου, τον Νίκο Γιαννίτση, τον Άκη Παλούμπη, τον Τάκη Καλογερή, τον Κώστα Παλούμπη, τον Νίκο Βαμβακάρη και τον Γιώργο Παυλόπουλο (υπεύθυνους για τις ακαδημίες), ήταν πάντα παρούσα καθ’ όλη την διάρκεια της περιόδου, έτοιμη να μας προφέρει ό,τι έπρεπε και ό,τι ζητούσαμε. Ήταν οι άμεσοι και κύριοι υπεύθυνοι για την πορεία και τις επιτυχίες της ομάδας. Σπάνια βρίσκεις τέτοια διοίκηση με τόσες γνώσεις και τόση διάθεση, πάθος και μεράκι για την ομάδα.

Στη συνέχεια να ευχαριστήσω πολύ τους συνεργάτες μου στο τεχνικό τιμ. Υπήρχε μια άριστη και πολύ αποδοτική συνεργασία όλη τη χρονιά. Στο γυμναστή, φίλο και συνάδελφο Γιάννη Παναγιωταρόπουλο, στον προπονητή τερματοφυλάκων Λαμπρόπουλο Γιώργο, στο φυσιοθεραπευτή- μασέρ Κοντάνα Χαράλαμπο (που πρόσφερε και τις υπηρεσίες του σαν ποδοσφαιριστής το α΄ εξάμηνο), τους φροντιστές Κουργιαλά Σάκη και Κωνσταντακόπουλο Νίκο και στον υπεύθυνο γηπέδου Περδίκη Βαγγέλη. Όλοι τους έκαναν υπέρβαση στις υποχρεώσεις τους και πραγματικά τους ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό. Έβαλαν ένα σημαντικό κομμάτι στην επιτυχία.

Δεν μπορώ να αφήσω τον φίλαθλο κόσμο έξω από αυτό. Πράγματι ήταν πολύ συγκινητικό το ενδιαφέρον τους για την ομάδα. Πάντα ενδιαφερόντουσαν, ρωτούσαν για την πορεία της ομάδας και βοηθούσαν πάρα πολύ. Και ηθικά και υλικά. Ίσως η προσέλευση στο γήπεδο κάποιες φορές θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη, αλλά όμως η όλη τους στάση και συμπεριφορα ήταν πολύ σημαντική.

Ευχαριστώ επίσης και τους εκπροσώπους του Τύπου, γραπτού και ηλεκτρονικού. Πάντα ήταν κοντά στην ομάδα και πάντα εξέφραζαν με πολύ καλά λόγια την προσπάθεια που γινόταν.

Και άφησα για το τέλος τους βασικούς πρωταγωνιστές της φετινής περιόδου. Αυτούς που έκαναν πράξη αυτά που οραματίστηκε και σχεδίασε η διοίκηση, αυτούς που έκαναν πραγματικότητα τους στόχους που είχαν τεθεί εξαρχής. Τα παιδιά μου, τους ποδοσφαιριστές μου. Ό,τι να πεις για αυτούς είναι λίγα. Για δέκα μήνες ήταν πιστοί στρατιώτες. Με πολλή διάθεση, με πολλή συγκέντρωση, με πολλή επιμονή και υπομονή. Με πολλή δουλειά και πολύ ζήλο. Χωρίς να διαμαρτυρηθούν ποτέ, χωρίς να δυσανασχετήσουν, χωρίς να χαλαρώσουν. Σίγουρα έκαναν κατάθεση ψυχής. Πάντα η ομάδα ήταν πάνω από όλους και όλα. Πάνω από τον εαυτό τους ήταν το καλό και συμφέρον του συλλόγου. Και το κυριότερο. Πάντα με πολύ καλή απόδοση και ατομική και συλλογική. Εκτός από πολύ καλοί ποδοσφαιριστές (αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας), είναι και πολλοί καλοί δέκτες και πολύ καλοί χαρακτήρες. Σίγουρα η επιτυχία τους ανήκει. Είναι όλη δική τους. Είμαι σίγουρα τυχερός και ευλογημένος που συνεργάστηκα με αυτά τα παιδιά. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου. Με έκαναν πολύ υπερήφανο αυτά τα παιδιά. Εύχομαι και ελπίζω να με αξιώσει η τύχη και ο Θεός να ξανασυναντήσω τόσους καλούς και ικανούς σε όλα παίκτες. Τελειώνοντας να ευχηθώ σε όλους υγεία χαμόγελα και επιτυχίες. Καλό καλοκαίρι».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia