FOLLOW US: facebook twitter

Η καρδιά των Χριστουγέννων «χτυπά» στο Μαγικό Εργοστάσιο Ξυστρή!

Ημερομηνία: 30-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Πολιτισμός

-Πλημμυρίζει καθημερινά από κόσμο και χαρούμενες παιδικές φωνούλες
-Μουσικές, τραγούδια, χορός, παιχνίδια για όλους

Η καρδιά των φετινών Χριστουγέννων, «χτυπά» στο Μαγικό Εργοστάσιο Ξυστρή που όλες αυτές τις γιορτινές μέρες πλημμυρίζει με κόσμο και χαρούμενες παιδικές φωνούλες! Χρώματα και μουσικές, τραγούδια, χορό, παιχνίδια, ζαχαρωτά, λούνα πάρκ και χίλιες δυο άλλες δραστηριότητες που έχουν στην κυριολεξία μαγέψει μικρούς και μεγάλους που για πρώτη φορά, έχουν έναν χώρο διεξόδου και διασκέδασης στην πόλη μας.

Το χωριό των Καλικατζάρων καθημερινά φροντίζει για τους λιλιπούτειους φίλους του με χριστουγεννιάτικες κατασκευές, θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφικές αλλά και πολύ χορό ενώ στη μεγάλη και υπέροχα στολισμένη αίθουσα του Θεματικού Πάρκου, φιλοξενούνται διαρκώς εκδηλώσεις μουσικές, χορευτικές και θεατρικές από σχολεία, συλλόγους, μουσικά σχήματα, σχολές χορού, παιδικούς σταθμούς κ.α.

Τις προηγούμενες μέρες μάλιστα, φιλοξενήθηκε και ο αγαπημένος καλλιτέχνης Φοίβος Δεληβοριάς που παρουσίασε τα αγαπημένα του παιδικά τραγούδια ενώ ξεχωριστή ήταν και η παράσταση «Φρικαντέλα» η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα από τη θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Βουνάργου. Σήμερα, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λεχαινών θα ερμηνεύσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα ενώ αύριο Τρίτη, το μουσικό σχήμα «Όρτσα» θα τραγουδήσει παραδοσιακά κάλαντα και ο Στέφανος Παπαγεωργίου θα παρουσιάσει θέατρο σκιών «Ο Καραγκιόζης και οι Καλικάντζαροι». Και φυσικά η μαγεία στου Ξυστρή θα συνεχιστεί και με την έλευση του νέου χρόνου, όπου την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου, στη μουσική σκηνή θα «ανέβουν» οι Banda Morena με χορό από τη Χοροκίνηση ενώ η αυλαία θα πέσει στις 7 του μήνα με πολλές πολλές εκπλήξεις!

Και όλα αυτά τα υπέροχα, διοργανώθηκαν από την ΔΕΠ. Α.Ε. ΟΤΑ, τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και τη ΔΗΚΕΠ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος