FOLLOW US: facebook twitter

Τα νιάτα του τόπου μας κάνουν υπερήφανους!: Βραβεύτηκαν οι νέοι φοιτητές από τους δήμους Ήλιδας, Ανδραβίδας-Κυλλήνης & Πηνειού

Ημερομηνία: 29-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τους πρωτοετείς φοιτητές τους που εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια της χώρας, βράβευσαν σε αντίστοιχες εκδηλώσεις οι δήμοι Ήλιδας, Πηνειού και Ανδραβίδας- Λεχαινών όπου παρέστησαν οι νέοι φοιτητές μαζί με τους γονείς τους και πλήθος κόσμου για να ευχηθούν στα νιάτα του τόπου καλές σπουδές και ένα λαμπρό μέλλον.

Ο Δήμος Ήλιδας πραγματοποίησε την Παρασκευή το απόγευμα στην κατάμεστη αίθουσα του Λαζαράκειου δημοτικού μεγάρου, σε μια όμορφη και συγκινητική εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών Λυκείων του δήμου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για το ακαδημαϊκό έτος 2019 – 2020. Στην διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν στους νέους φοιτητές τιμητικοί έπαινοι ενώ όπως τόνισε ο δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης στην ομιλία του ο δήμος Ήλιδας τίμησε μαζί με τους νέους φοιτητές τις οικογένειες τους και όλη τη σχολική κοινότητα που ήταν παρόντες στη κοπιαστική προσπάθεια όλων των μαθητών. Ευχήθηκε δε στα παιδιά, να έχουν μια καλή σταδιοδρομία με την ολοκλήρωση των σπουδών τους και δήλωσε αισιόδοξος ότι οι νέες γενιές είναι η ελπίδα του τόπου. Μεταξύ άλλων, στην όμορφη εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός και Μιχάλης Κατρίνης, οι Αντιδήμαρχοι Ηλιδας,δημοτικοί σύμβουλοι,  ο Αρχιμανδρίτης π. Δαμασκηνός Πετράκος και πλήθος κόσμου,

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Την Παρασκευή το απόγευμα και ο δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης, διοργάνωσε μια σεμνή και ωραία τελετή στο κατάμεστο ΣΙΝΕ ΑΣΤΡΟΝ για να βραβεύσεις τους πρωτοετείς φοιτητές του ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Λεχαινών.

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Lentzas Giannis, γένι και εσωτερικός χώρος

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Γιάννης Λέντζας, αυτή η μέρα είναι ξεχωριστή όχι μόνο για τα παιδιά και τους γονείς τους, αλλά και για την πόλη των Λεχαινών καθώς όλοι νοιώθουν υπερήφανοι για την επιτυχία των παιδιών. Ευχήθηκε δε στα παιδιά, να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους με την ίδια θέρμη και να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους έχοντας ως εφόδιο ένα πτυχίο, γιατί ο τόπος έχει ανάγκη από τους νέους επιστήμονες. Ακολούθησε απονομή τιμητικών διπλωμάτων σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Andreas Migkos, άτομα στέκονται

Να σημειώσουμε ότι ξεχωριστή και συγκινητική ήταν η στιγμή για τον πρώην αντιδήμαρχο Ανδραβίδας- Κυλλήνης Ανδρέα Μίγκο, όταν κλήθηκε να βραβεύσει το γιο του Μάρκο, πρωτοετή πλέον φοιτητή του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η τελετή βράβευσης των νέων φοιτητών πραγματοποιήθηκε παρουσία του Επισκόπου Ωλένης κ. Αθανασίου Μπαχού, των βουλευτών  Διονύση Καλαματιανού και Μιχάλη Κατρίνη, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και πλήθους κόσμου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κουστούμι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

Δήμος Πηνειού

Και ο δήμος Πηνειού βράβευσε τους νέους φοιτητές του δήμου σε δύο εκδηλώσεις το περασμένο Σάββατο, μια στο δημαρχείο του Τραγανού και μια στο πολιτιστικό κέντρο του Βαρθολομιού. Ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος παρευρέθηκε και στις δύο τελετές βράβευσης και δήλωσε συγκινημένος για τις επιτυχίες των παιδιών του δήμου Πηνειού επισημαίνοντας ότι επιβραβεύτηκαν οι κόποι των νέων φοιτητών που αφιερώθηκαν στην μελέτη για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον. Τους ευχήθηκε καλές σπουδές και τους παρότρυνε όταν ολοκληρώσουν τις σπουδές τους να επιστρέψουν εδώ στον τόπο τους, γιατί ο δήμος Πηνειού έχει ανάγκη τους νέους ανθρώπους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος