FOLLOW US: facebook twitter

Γρίφος με ανδρική σορό  στη Διασπορά Κυλλήνης

Ημερομηνία: 27-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

-Οι εκδοχές που εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας

Με πολλή προσοχή μελετούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας την υπόθεση του νεκρού άνδρα που βρέθηκε προχθές το μεσημέρι απαγχονισμένος σε χωράφι στη Διασπορά του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, προκειμένου να καταλήξουν στα αίτια θανάτου του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, η σορός εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη, δίπλα σε μια σκάλα και κάτω από ένα δέντρο. Το εύρημα που έχει προβληματίσει τους αστυνομικούς, είναι τα δεμένα με σκοινί χέρια του νεκρού, κάτι που αρχικά οδήγησε την έρευνα στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Ωστόσο, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η εκδοχή της αυτοχειρίας έχει περισσότερες πιθανότητες, αφού δεν έχει προκύψει άλλοι στοιχείο που να ενισχύει την εκδοχή του εγκλήματος.

Σε κάθε περίπτωση, διαφωτιστική θα είναι η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί από την ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Oι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός πιθανότατα ανήκει στον 29χρονο Άντζελο Άβντιου από το Βαρθολομιό, του οποίου η εξαφάνιση έχει δηλωθεί από τις 29 Οκτωβρίου, καθώς τα παπούτσια και τα ρούχα του φέρονται να έχουν αναγνωριστεί από τους οικείους του. Για αυτόν τον λόγο έχει ήδη δρομολογηθεί εξέταση DNA με τη λήψη βιολογικού υλικού από συγγενικό του πρόσωπο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia