FOLLOW US: facebook twitter

Γιόρτασαν ενωμένοι!

Ημερομηνία: 12-03-2024 | Συντάκτης:

Αποκριάτικο πάρτι και κοπή πίτας για τον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου

Γράφει η Κική Κολοβέρου – kkoloverou@yahoo.gr


Μια υπέροχη βραδιά με πολύ χορό και διασκέδαση, πέρασαν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου «ο Ερμής» και οι φίλοι τους, το βράδυ του Σαββάτου στο αποκριάτικο πάρτι που διοργανώθηκε στο εστιατόριο «Αίγλη».

Παράλληλα, έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου και μάλιστα τα μέλη επεφύλασσαν και ένα δώρο έκπληξη στον πρόεδρο Ηλία Ξανθούλη που ήταν μια αναμνηστική πλακέτα για τις διαρκείς προσπάθειες που καταβάλλει να ενώσει τα μέλη και την αγορά του Πύργου. Μια κίνηση που του προκάλεσε συγκίνηση και χαρά καθώς όπως είπε, πέρα από τις ευχαριστίες σε όλους, θα συνεχίσει να προσπαθεί καθώς μόνο αν είναι όλοι ενωμένοι θα μπορέσουν να πάνε την αγορά μπροστά.

Στο αποκριάτικο κομμάτι της όμορφης αυτής βραδιάς, τα μέλη και οι φίλοι τους, απόλαυσαν την Χαρά Σκουλαρίκου από τα Χρώματα της Ήλιδας να τραγουδά τον ύμνο του Πυργιώτικου Καρναβαλιού «στου Πύργου το καρναβάλι» προσφέροντας το πιο ζεστό τους χειροκρότημα ενώ το γλέντι συνεχίστηκε σε καρναβαλικούς ρυθμούς μέχρι αργά τη νύχτα.

Την όμορφη αποκριάτικη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο Βουλευτής Διονύσης Καλαματιανός, ο Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής και οι αντιδήμαρχοι Νίκος Θεοδώρου και Δημήτρης Τζουανόπουλος, η πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Ρούλα Αλικάκη Τζανέτου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας Νίκος Καρυώτης κ.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος