FOLLOW US: facebook twitter

Γαστούνη: Τίμησαν τους πρωτοετείς φοιτητές της περιοχής

Ημερομηνία: 31-12-2018 | Συντάκτης:

Λίγους μήνες μετά την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση οι επιτυχόντες του δήμου Πηνειού τιμήθηκαν σε εκδήλωση στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο της Γαστούνης από τη Δημοτική Αρχή. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό της δικηγόρου Κωνσταντίνας Θεοδόση, με αναφορές στα προβλήματα που υπάρχουν στη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Χαιρετισμό ακόμα απηύθυναν η Έφη Σαλτάρη, η διευθύντρια του ΓΕΛ Γαστούνης Χρύσα Περιβολάρη και ο δήμαρχος Αλέξης Καστρινός που μετέφερε τις ευχές του σε φοιτητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, εκφράζοντας την ελπίδα πως η γένια γενιά επιστημόνων θα είναι καλύτερη από τους σημερινούς.

Ο φοιτητής της Ιατρικής Πατρών, Χρήστος Κυριαζής, εκπροσωπώντας τους νέους φοιτητές του δήμου τόνισε πως αυτό το ταξίδι που έκαναν στην διάρκεια του σχολείου έως το Πανεπιστήμιο πραγματικά άξιζε.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Αρχιμανδρίτης Φιλάρετος Σπανόπουλος, η πρόεδρος του ΔΣ Πηνειού Μαρία Μπίλια, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Θανάσης Θεοδόσης, οι αντιδήμαρχοι Σάκης Γεωργόπουλος και Γιώργος Αναστασόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Βασιλείου, Παναγιώτης Κυριαζής, Νίκος Μαφρέδας, Βάντα Κοντούλη, κ.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος