FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Φεύγει μια οδυνηρή χρονιά για Κόροιβο

Ημερομηνία: 31-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το 2018 για τον μπασκετικό Κόροιβο έκλεισε με μια οδυνηρή ήττα μέσα στην Ήλιδα. Η ήττα από τον Ιπποκράτη της Κω, δημιούργησε άσχημες καταστάσεις και η ομάδα μπήκε στο κλαμπ των πλέι-άουτ. Λίγο η αστοχία, λίγο η διαιτησία έβαλαν το χεράκι τους για να χάσει η ομάδα στην παράταση. Να πάει και να μη γυρίσει αυτό το κακό… Οι άνθρωποι με τα γκρι το παράκαναν.

*Αντίθετα, στο βόλεϊ, ο Κόροιβος το παλεύει και οι προοπτικές για την ομάδα του φιλέ είναι καλές, αναφορικά με το στόχο της άνετης παραμονής στην Α2 Εθνική.

 

Ο πόθος και το πάθος

Είμαστε στο τέλος του 2018 και μπορούμε να κάνουμε μία μίνι αποτίμηση της ποδοσφαιρικής χρονιάς που περνάει ήδη στο παρελθόν. Παραμένει ο πόθος και το πάθος να μπει το ζεύγος ή ένας από τους δύο Ενωσιακούς στην ΕΠΟ. Πάνω σε αυτό το σενάριο στηρίζεται όλη η πορεία της ΕΠΣ Ηλείας, για την οποία έκαστος εξ ημών έχει τη δική του άποψη και τη φυλάει για τις επόμενες εκλογές, που όπως διατείνεται ο Πρόεδρος, Άρης, θα γίνουν το 2021…

 

Η δικαστής

Δεν μπορεί η αντιπολίτευση πλέον, παρά να αρχίσει προετοιμασία για τις επόμενες εκλογές. Η δικαστής κρατάει στα συρτάρια την απόφαση. Μπαίνουμε στο 2019 και είμαστε περίεργοι πού πάει, επιτέλους, αυτή η… δουλειά. Θα περιμένουμε την απόφαση και τότε θα πούμε πιο πολλά…

 

Μπράβο του!

Εντυπωσιακές οι ατάκες του αντιπροέδρου της ΕΠΣΗ, Ανδρέα Νικολακόπουλου. Ο μόνος που έστειλε ευχές. Μπράβο του!

 

Οι Μικτές

H μία νίκη και μία ισοπαλία στον Πύργο από τις Μικτές επί της Μεσσηνίας, δείχνουν κάτι καλύτερο για φέτος. Βέβαια, η πρόκριση στη δεύτερη φάση είναι σίγουρη, γιατί στους τέσσερις, δηλαδή στους δύο, προκρίνονται οι δύο, οπότε το ζητούμενο είναι τι θα γίνει στο δεύτερο γύρο.

 

Ο Παμβουπρασιακός

Βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι. Η καλύτερη ομάδα της Γ΄ Εθνικής από την Ηλεία ως τώρα. Οι προοπτικές είναι πολύ καλές.

 

Ο Πανηλειακός

Δύο μεταγραφές ανακοινώθηκαν το Σάββατο, η τρίτη (Αλέξης Νικολακόπουλος) είναι στα σκαριά και έπεται άλλη μία τουλάχιστον, καθώς η ομάδα είχε ξεμείνει από παίκτες.

 

Η Νίκη Τραγανού

Και οι καμπίσιοι έχουν υποσχεθεί μεταγραφές. Να δούμε πώς θα υλοποιήσουν αυτή τους την υπόσχεση.

 

Ο Αστέρας

Ο καζαμίας κάνει τις χείριστες των προβλέψεων για τους «βυσσινί». Θα μας διαψεύσουν;

 

Η «γιορτή»

Ένας ρεπόρτερ, αναφερόμενος στο ντέρμπι Ενιπέας-Ξενοφών, έγραψε πως πρόκειται για «γιορτή» του τοπικού ποδοσφαίρου. Μπαρούφα! Δεν υπάρχει γιορτή στον άγριο κόσμο της Α΄ τοπικής. Όσοι προσήλθαν στο «Χ. Βιλαέτης» το είδαν.

 

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού

Μοναδικό κι ανεπανάληπτο το κατόρθωμα του Ηλειακού με τη λήξη του πρώτου γύρου. Σε δεκατρείς αγώνες 13-0. Αυτό είναι έργο των ποδοσφαιριστών, του προπονητή, Μιχάλη Καλαρίτη και του προέδρου, Γιάννη Τζίκα.

 

Βαρβάσαινα και Φίλιππος

Στη Β΄ Κατηγορία, αφενός η Βαρβάσαινα αφετέρου ο Φίλιππος (δεύτερη ομάδα της Ανδραβίδας) προελαύνουν. Δύσκολα θα τους κωλώσει κάποια άλλη ομάδα. Μιλάμε για την κανονική περίοδο.

 

Της Γ΄ Κατηγορίας

Εδώ υπάρχουν οι πραγματικοί «Πρίγκιπες» Λεχαινών κι όλοι οι άλλοι γύρω τους παλεύουν να… επιζήσουν!

 

Χείριστη χρονιά

Για τη διαιτησία το 2018 ήταν η χείριστη χρονιά. Οι χειρισμοί και αποφάσεις της Διοργανώτριας ΕΠΣ σε όλα τα επίπεδα έφτασαν την ηλειακή διαιτησία στο έσχατο σημείο από τότε που η Διαιτησία πήγε στους παράγοντες. Οι λόγοι είναι γνωστοί. Υπάρχει μια δεινή κατάσταση. Προσπαθούν να ωραιοποιήσουν τα πράγματα. Δυστυχώς τα λάθη πληρώνονται, Στους 50 τόσους ανθρώπους οι αξιολογημένοι μετριούνται στα δάχτυλα. Όμως εκεί μετράει η διαιτησία!

 

Ελπιδοφόρο

Με αυτό το «Ανοιχτό Γήπεδο» κλείνει το 2018. Να ελπίσουμε πως το 2019, που σε λίγο ανατέλλει, να είναι γόνιμο, υγιές και ελπιδοφόρο. Καλή χρονιά.

 

Παύλος Κ. Τσάμης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος