FOLLOW US: facebook twitter

Τίμησαν τους νέους φοιτητές στην Ολυμπία: Βραβεύτηκαν από τον δήμο οι 62 επιτυχόντες του 2018 σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Ημερομηνία: 31-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Εκπαίδευση, Νέα

Τους 62 επιτυχόντες την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, τίμησε την περασμένη Παρασκευή σε ειδική εκδήλωση στο δημαρχείο της πόλης, ο δήμος Αρχ. Ολυμπίας. Οι μαθητές μαζί με τους γονείς τους και παρουσία εκπαιδευτικών τους και εκπροσώπων φορέων έλαβαν τον έπαινο του δήμου για την επιτυχία τους αυτή. Συνολικά 47 επιτυχόντες προέρχονται από το ΓΕΛ Πελοπίου, 11 από το ΓΕΛ Λάλα, τρεις από το ΓΕΛ Λαμπείας και μία από το ΓΕΛ Βασιλακίου.

Στο χαιρετισμό του ο αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Δεββές στάθηκε στη συμμετοχή του δήμου Αρχ. Ολυμπίας σε αυτή την προσπάθεια των νέων φοιτητών με την επιβράβευσή τους. Ευχαρίστησε τους διευθυντές των τεσσάρων λυκείων του δήμου, την υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Τίτα Τερζή, την υπεύθυνη του Κέντρου Κοινότητας Ελένη Πρίνου και το προσωπικό του δήμου που επιμελήθηκε την εκδήλωση.

“Η πόρτα άνοιξε με τη δική σας θέληση και προσπάθεια” σχολίασε από την πλευρά του ο Επίσκοπος Ωλένης, λέγοντας πως τα νέα παιδιά θα εκπαιδευτούν για εκείνα που η πατρίδα έχει ανάγκη να προσφέρουν.

Ο δήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας Θύμιος Κοτζάς στο χαιρετισμό του συνεχάρη τα παιδιά για την προσπάθεια και την επιτυχία τους. “Η επιτυχία σας αυτή αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως με τη θέλησή σας και τις δυνατότητές σας και τη στήριξη των γονιών σας είναι τα εχέγγυα της επιτυχίας” είπε μεταξύ άλλων σχολιάζοντας πως στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα η παιδεία αποτελεί πρόκληση για την διαμόρφωση ελεύθερων και δημοκρατικών πολιτών, που συνειδητά με γνώση και ωριμότητα μπορούν να χαράξουν την χρυσή τομή μεταξύ του συνολικού και ατομικού συμφέροντος” σημείωσε μεταξύ άλλων.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας ο Νίκος Αγγελόπουλος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του σε γονείς, ευκπαιδευτικούς και τους μαθητές για αυτό που επιτεύχθηκαν, ενώ σχολίασε πως πολλά από τα παιδιά στο παρελθόν υπήρξαν μαθητές του απο την θητεία του στα σχολεία της περιοχής. “Το ήθος να σας συντροφεύει πάντα με όποιο κόστος. Και να γυρίσετε στον τόπο σας για να προσφέρετε αυτά που δεν μπορέσαμε εμείς” ήταν η συμβουλή του κ. Αγγελόπουλου.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης, ο πρώην Γ.Ν. Ναυτιλίας Διονύσης Καλαματιανός, ο εκπρόσωπος του βουλευτή Ηλείας κ. Καραστέργιος κ.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος