FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Λαμπρόπουλος: «Στις 25 Ιουνίου αποφασίζουμε για το μέλλον μας»

Ημερομηνία: 11-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική
Γιώργος Λαμπρόπουλος, πρόεδρος ΔΕΕΠ Ηλείας

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι κρίσιμες! Θα καθορίσουν την πορεία προς το μέλλον. Δεν επιτρέπεται εφησυχασμός.

Θα είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Κάθε ψήφος μετράει. Η ευθύνη μας είναι μεγάλη. Στις 25 Ιουνίου αποφασίζουμε για το μέλλον μας.

Η ΝΔ διαθέτει τη μόνη αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης, ένα συγκεκριμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα. Οι προγραμματικές θέσεις μας και η θετική μας ατζέντα δίνουν ένα ρεαλιστικό όραμα και ελπίδα.

Γι’ αυτό οφείλαμε να δώσουμε εκ νέου καθαρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μόνο έτσι θα διασφαλιστεί η σταθερότητα στην χώρα. Μόνο έτσι θα προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις και θα συνεχιστεί η πρόοδος.

Μόνο με αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη η χώρα μας μπορεί να ανέβει κατηγορία! Χρειαζόμαστε μια ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε στις μεγάλες αλλαγές για τις οποίες έχουμε μιλήσει, για την χώρα και τον τόπο μας, την Ηλεία μας.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να επιστρέψει η χώρα σεεποχές επιτήρησης και Μνημονίων.

Η χώρα δεν αντέχει άλλες περιπέτειες. Ο τόπος μας, η Ηλεία μας έχει ηχηρή φωνή στο ελληνικό κοινοβούλιο και δεσμεύομαι ότι χτίζοντας πάνω στην εμπιστοσύνη που οικοδομήσαμε ενωμένοι, βαδίζουμε μαζί στον δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής και κατακτούμε αυτό που μας αξίζει.

Έχουμε μια δύσκολη μάχη μπροστά μας. Και σε αυτό κρινόμαστε όλοι, οι εκλεγμένοι βουλευτές, εκείνοι που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια, αλλά και τα απλά μέλη και τα στελέχη. Οι περιοδείες, οι συναντήσεις με φορείς και πολίτες σε όλο το νομό θα συνεχιστούν. Θα επικοινωνήσουμε για άλλη μια φορά το πρόγραμμα μας.

Με την ίδια υπευθυνότητα που επιδείξαμε στις εκλογέςτης 21ης Μαΐου θα αγωνιστούμε και στη νέα εκλογικήμάχη.

Αποφασισμένοι και ενωμένοι προχωρούμε. Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και χωρίς αλαζονεία, για αυτοδύναμη Ελλάδα, με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία.

Σταθερά, τολμηρά, μπροστά!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia