FOLLOW US: facebook twitter

Εντείνει τις περιοδείες του στην Ηλεία ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Ημερομηνία: 11-06-2023 | Συντάκτης:

–  Έχει καθημερινές συναντήσεις  με κατοίκους, προέδρους και διοικήσεις Συλλόγων και φορέων και συλλόγων 


Πυκνώνουν μέρα με την ημέρα οι περιοδείες του πρ. Ευρωπαίου Επιτρόπου, Υπουργού και Βουλευτή Ηλείας Δημήτρη Αβραμόπουλου, ενώ ο χρόνος μετράει αντίστροφα προς τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Από τις 22 Μάη ο κ. Αβραμόπουλος συνεχίζει αδιάλειπτα την περιοδεία του στην Ηλεία και συνομιλεί με τους πολίτες  της Ηλείας, τους επαγγελματίες, τους εκπροσώπους φορέων και των τοπικών κοινοτήτων.

Στις καθημερινές επαφές του επισημαίνει την μεγάλη σημασία της  προσεχούς εκλογικής αναμέτρησης τονίζοντας πως αυτή που θα καθορίσει αν η χώρα μας θα συνεχίσει στον δρόμο της ανάπτυξης και της σταθερότητας.

Όπως τονίζει στις συζητήσεις του ο κ. Αβραμόπουλος «ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία σημαίνει εντολή για πρόοδο, συνέχεια και συνέπεια».

Τα μηνύματα για την εκ νέου νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, που λαμβάνει ο κ. Αβραμόπουλος,  είναι πολύ θετικά και αισιόδοξα.

«Θα πάμε εκεί που ελλείψει χρόνου δε φτάσαμε στην πρώτη μας προεκλογική εκστρατεία. Και αυτό που θέλουμε είναι να ενισχύσουμε περαιτέρω την απήχηση των μηνυμάτων μας προς τους πολίτες. Στόχος μας να συνεχίσουμε το πλούσιο κυβερνητικό έργο, προκειμένου η Ελλάδα να συνεχίσει στον δρόμο της ανάπτυξης, των επενδύσεων, στον δρόμο που της αξίζει. Μόνο η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και η σταθερή διακυβέρνηση θα εξασφαλίσουν την υλοποίηση των μεγάλων έργων που έχουν δρομολογηθεί για τον Νομό Ηλεία και θα διασφαλίζουν την πρόοδο που έχει γίνει» αναφέρει ο κ. Αβραμόπουλος μιλώντας σε κατοίκους της Ηλείας.

Από Κρυονέρι, την Νέα Φιγαλεία το Λέπρεο και τον Καϊάφα,  μέχρι το Αρκούδι και την Κυλλήνη, από τα Δουνέικα μέχρι τον Αμπελόκαμπο, από το Κάτακολο, τον Πύργο και τα Σαβάλια μέχρι την Μυρσίνη και την Αμαλιάδα,  από το ένα άκρο της Ηλείας στο άλλο – κι ενώ μεσολαβούν τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις – στέλνει το μήνυμα ότι η ΝΔ είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση για την επόμενη μέρα.

Συναντά καθημερινά εκατοντάδες  κατοίκους, προέδρους και διοικήσεις Συλλόγων και φορέων και συλλόγων  συζητούν τόσο για ζητήματα της καθημερινότητας όσο για τα   μεγαλύτερα θέματα της ευρύτερης περιοχής. Όλους τους καλεί να στηρίξουν τον αγώνα για την περαιτέρω ανάταξη της χώρας και της περιοχής. Τους καλεί να στηρίξουν το κόμμα που τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια όχι μόνο κατάφερε να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις κρίσεις αλλά κατάφερε και να ανατάξει την οικονομία και να βάλει την χώρα σε μια τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia