FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Ήττα Αίαντα από τον Εθνικό Σκουλικάδου

Ημερομηνία: 18-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική πορεία του στη Γ΄ Εθνική. Ηττήθηκε σήμερα εντός έδρας από τον Εθνικό Σκουλικάδου με 2-3, για την 6η αγωνιστική, κι ενώ βρέθηκε να χάνει 0-3 στο 35΄, κάνοντας πολλά λάθη μεταξύ άμυνας και κέντρου, τα οποία και στοίχισαν. Ήταν η πρώτη ήττα του Αίαντα στο φετινό πρωτάθλημα…

Μόλις στα 4΄ από λάθος κοντά στο κέντρο και γρήγορη επίθεση των νησιωτών, ο Ηλείος Αλέξης Νικολακόπουλος έκανε τον 0-1 για τον Εθνικό. Στο 23΄ ο Νικολακόπουλος και πάλι με απευθείας κόρνερ από αριστερά και τη μπάλα να βρίσκει ξυστά και το κεφάλι του Παρασκευόπουλου, έκανε το 0-2. Και στο 35΄ από νέο λάθος λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Μεταξάς βγήκε τετ-α-τετ και σημείωσε το 0-3.

Στο β΄ μέρος ο Αίας πίεσε πολύ και μείωσε στο 49΄ σε 1-3 με σουτ έξω από την περιοχή του Σταθάτου. Στο 62΄ δεν δόθηκε πέναλτι πάνω στον Γεωργιόπουλο σε κράτημα μέσα στην περιοχή και στο 75΄ ακυρώθηκε γκολ του Γεωργιόπουλου ως οφσάιντ. Στο 81΄ ο έμπειρος επιθετικός μείωσε σε 2-3 με κεφαλιά από σέντρα του Τσακοπιάκου και αυτό το σκορ έμεινε μέχρι τέλους.

Αίας: Αντωνόπουλος, Βασιλικόπουλος, Παρασκευόπουλος, Παπαχριστόπουλος (60΄ Γεωργιόπουλος), Βατσής, Γκρίλλας (60΄ Δούλος), Τσακοπιάκος, Καλογερόπουλος (40΄ Βλαχόπουλος), Σταθάτος, Κάρδαρης, Κουλούρης.

Εθνικός: Παπαδόπουλος, Γιακουμέλος (73΄ Σταμούλης), Προκόπης, Μουσάι (60΄ Σπίνος), Περιστέρης (73΄ Κάρδαρης), Δαδάκας (60΄ Μαλισώβας), Βαρδάκος, Κυριαζόπουλος, Μεταξάς (85΄ λ.τρ. Κλάδης), Νικολακόπουλος, Λαμπρόπουλος.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της Πρωινής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος