FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική Γυναικών: Φινάλε με «διπλό» στο Αίγιο ο Αγ. Δημήτριος-Η βαθμολογία

Ημερομηνία: 09-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Για την 10η και τελευταία αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών, ο Άγιος Δημήτριος Πουρναρίου νίκησε στο Αίγιο τους Λύκους με 2-1 και κατέλαβε την 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από τον πρωταθλητή Άρη Πατρών. Το ημίχρονο ήταν 0-2 για τα κορίτσια του Τάκη Νικολακόπουλου, με σκόρερ την Ιωάννα Παναγοπούλου στο 22΄ με πλασέ και στο 40΄ με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι. Στο 38΄ η ηλειακή ομάδα είχε κερδίσει πέναλτι με την Δήμητρα Νικολακοπούλου, η οποία στην εκτέλεσή του σημάδεψε το δοκάρι.

Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 60΄ οι Λύκαινες μείωσαν σε 1-2 με την Λαλιώτη. Μια πολύ καλή πορεία για την νεανική ομάδα του Αγ. Δημητρίου, που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν όλο τον Μάιο και τον Ιούλιο η ομάδα θα πάρει μέρος σε τριήμερο τουρνουά στην Καλαμάτα. Τη νέα σεζόν στόχος θα είναι αποκλειστικά η άνοδος στην Β΄ Κατηγορία και ήδη έχουν κλείσει 4 μεταγραφές!

Αγ. Δημήτριος: Μπαδούρου, Αλεξανδροπούλου, Ανδρικοπούλου, Γιαννακοπούλου, Μιχαλοπούλου, Μπούσδα (60΄ Γ. Κουή), Μιχοπούλου, Νικολακοπούλου, Δρουβιώτη (46΄ Γουλιμή), Παναγοπούλου.

Οι Πρίγκιπες Λεχαινών δεν ταξίδεψαν στην Ζάκυνθο για να παίξουν με την Δόξα Πηγαδακίων Β΄, λόγω πολλών απουσιών, αλλά θα παίξουν κανονικά το εξ αναβολής με τους Λύκους Αιγιαλείας στο Αίγιο.

Τα αποτελέσματα

Λύκοι Αιγιαλείας – Άγιος Δημήτριος 1-2
Άρης Πατρών- Παναιτωλικός 6-0
Δόξα Πηγαδακίων Β΄ – Πρίγκιπες 3-0 α.α.

Η βαθμολογία
(Σε 10 αγώνες)

Άρης Πατρών (37-6) 24

———————————————–

Άγιος Δημήτριος Πουρναρίου (27-10) 20
Λύκοι Αιγιαλείας (16-9) 14
Παναιτωλικός (18-17) 12
Δόξα Πηγαδακίων Β΄ (14-25) 10
Πρίγκιπες Λεχαινών (1-46) 0

*Εκκρεμεί ο αγώνας Λύκοι Αιγιαλείας-Πρίγκιπες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος