FOLLOW US: facebook twitter

Natural Ability Football: Δοκιμαστικά “ΝΑ football events” στην Ανδραβίδα

Ημερομηνία: 09-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος “NATURAL ABILITY FOOTBALL”, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού, συνδιοργανώνει με την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, εκδηλώσεις για αθλητές ποδοσφαίρου, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου 2023 στο γήπεδο «Βασίλης Μαρτζάκλης» στην Ανδραβίδα (φυσικός χλοοτάπητας).

Το μεγάλο ενδιαφέρον των αθλητών και των γονιών τους ήταν που πυροδότησε την ανάγκη δημιουργίας ποδοσφαιρικών events σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας έτσι τόσο για τα παιδιά, όσο και για τον αθλητισμό ευχάριστες εκδηλώσεις με χαμόγελα και αισιοδοξία και πάντα με τον ασφαλέστερο για αυτά τρόπο.

Γενικοί κανόνες/Οργανωτικά θέματα:

  1. Οι γονείς/συνοδοί των ανήλικων τέκνων είναι υποχρεωτικό να συνοδεύσουν τα ανήλικα παιδιά μέχρι την είσοδο/ γραμματεία, ώστε να υπογράψουν τα ανάλογα έντυπα. Δεν επιτρέπονται γονείς και συνοδοί εντός του αγωνιστικού χώρου.
  2. Θα υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο υποδοχής ανά ηλικιακή κατηγορία. Παρακαλούνται να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. Το πρόγραμμα θα ξεκινάει τις προβλεπόμενες ώρες.
  3. Ένας αθλητής που ΔΕΝ θα έχει δηλώσει συμμετοχή ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, δεν θα μπορεί να λάβει μέρος την ημέρα εκείνη.
  4. Η απομάκρυνση των αθλητών από το χώρο του γηπέδου, μετά την λήξη του ηλικιακού τους γκρουπ θα πρέπει να είναι άμεση.
  5. Παρακαλούνται όλοι οι αθλητές, αν διαθέτουν, να φοράνε μαύρες κάλτσες, μαύρο σορτσάκι και ποδοσφαιρικά παπούτσια (για φυσικό χλοοτάπητα). Θα τους δοθεί αναμνηστικό μπλουζάκι.
  6. Το τελικό πρόγραμμα θα βγει μετά την λήξη των δηλώσεων συμμετοχών
  7. Δήλωση συμμετοχής γίνεται ατομικά ή ομαδικά, είτε μέσα από την σελίδα μας www.naturalability.eu ή με την αποστολή email στο naturalabilityfootball@gmail.com
  8. Οι ηλικιακές κατηγορίες που μπορούν να δηλώσουν είναι οι εξής: 2010 – 2011, 2008 – 2009, 2007 – 2006, 2005-2004 – 2003.

Τηλ. Επικ.: 6908733608, 6945900405.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος