FOLLOW US: facebook twitter

Φυλακές Μαλανδρινού: “Καθαρό” το αυτοκίνητο της υποδιευθύντριας από την Ηλεία που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο

Ημερομηνία: 27-04-2023 | Συντάκτης:

Παραδόθηκε το πόρισμα των δύο πραγματογνωμόνων που όρισε το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου για το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη η 56χρονη Υποδιευθύντρια και προϊσταμένη του Τμήματος Διοίκησης του Σωφρονιστικού Καταστήματος Μαλανδρίνου Παναγιώτα Μπραιμάκη από τον Πύργο, καθώς επέστρεφε την Τρίτη του Πάσχα 18 Απριλίου, από τις φυλακές, στο σπίτι της στη Ναύπακτο.

Το αυτοκίνητό της εξετράπη της πορείας του στο ύψος της Παναγίας Φανερωμένης Δωρίδος, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου-Ιτέας και έπεσε από μία γέφυρα από ύψος οχτώ μέτρων. Η οδηγός που δε φορούσε ζώνη ασφαλείας, εκσφενδονίστηκε με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης που έγινε στα ΚΤΕΟ της περιοχής, όπου και μεταφέρθηκε το όχημά της, δεν εντοπίστηκε το παραμικρό που να θεωρηθεί ύποπτο. Δεν υπήρξε δολιοφθορά ή βλάβη.

Διερχόμενοι οδηγοί στο ίδιο αλλά και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, που κατέθεσαν στις Αρχές, παρατήρησαν ότι το αυτοκίνητο κινείτο με χαμηλή ταχύτητα στην ευθεία και σταδιακά έφυγε από τον δρόμο. Κάποιοι υπέθεσαν ότι η γυναίκα μπορεί να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι.

Επίσης η νεκροψία-νεκροτομή δεν έδειξε να προηγήθηκε κάποιο αιφνίδιο παθολογικό αίτιο και αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Πηγή: News247.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος