FOLLOW US: facebook twitter

Εξαιρετική η 11η Χορωδιακή Συνάντηση από την Μικτή Χορωδία Πύργου – Ο Απόλλωνας πλημμύρισε με μελωδίες

Ημερομηνία: 12-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Αφιερωμένη στο ΚΑΠΗ ήταν η 11η Χορωδιακή Συνάντηση Πύργου, που διοργάνωσε με τον πλέον άψογο τρόπο, η Μικτή Χορωδία Πύργου σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Πύργου, την Κυριακή το βράδυ στο κατάμεστο από κόσμο Θέατρο “ΑΠΟΛΛΩΝ” που πλημμύρισε από μελωδίες γνωστών ελλήνων συνθετών.  Φιλοξενούμενη χορωδία φέτος, ήταν η Χορωδία Γαργαλιάνων «Πολύμνια» που κέρδισε τις εντυπώσεις, όπως και η δική μας Μικτή Χορωδία Πύργου, με τραγούδια που σιγοτραγουδούσε και το κοινό. Οι φιλόμουσοι του Πύργου, αγνόησαν την ζεστή βραδιά και  γέμισαν τον Απόλλωνα καταχειροκροτώντας τις δύο χορωδίες.

Το πρόγραμμα άνοιξε  η Μικτή Χορωδία Πύργου με αγαπημένα ρεμπέτικα τραγούδια, του Τσιτσάνη, Μπαγιαντέρα, Βαμβακάρη και έκλεισε η φιλοξενούμενη τετράφωνη χορωδία των Γαργαλιάνων «Πολύμνια» με τραγούδια του Ηλία Ανδριόπουλου και άλλων γνωστών συνθετών μας που όλοι έχουμε αγαπήσει, όπως «Την πλατεία Βάθης», το ¨Μες στην υπόγεια ταβέρνα» κ.α .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κ. Γαβρίλης Λιατσής, και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Τάκης Αντωνακόπουλος καθώς και η αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Πύργου, κ. Ανδριάννα Αγγελακοπούλου.

Η επόμενη παρουσία της Μικτής Χορωδίας Πύργου θα είναι την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, στην Γιορτή της Ευρωπαϊκής Μουσικής με την γνωστή νυχτερινή καντάδα στις γειτονιές του Πύργου, που όλοι απολαμβάνουμε κάθε χρόνο, καθώς δίνει ένα ξεχωριστό μελωδικό μουσικό χρώμα στην πόλη.

Τέλος να σημειώσουμε σε ότι αφορά τις επόμενες δράσεις και εμφανίσεις της Μικτής Χορωδίας Πύργου, στις 27 Ιουνίου θα συμμετέχει στο φεστιβάλ που διοργανώνει η χορωδία της πόλης Αόστα στη βόρεια Ιταλία, ενώ λόγω των πρόωρων εθνικών εκλογών το προγραμματισμένο  4ο Διεθνές Χορωδιακό φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας  για τις 6-7 Ιουλίου, λόγω εκλογών μεταφέρθηκε στις 21- 21 Σεπτεμβρίου 2019.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος