FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον/Φιλαθλητικός: Τρία μετάλλια στο Πανελλήνιο στον Πύργο-Πρωταθλήτρια η Άρτεμις Βασιλοπούλου

Ημερομηνία: 12-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με θετικό πρόσημο και με αρκετά μετάλλια για τον Φιλαθλητικό διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας κάτω των 11 ετών την περασμένη Κυριακή στον Πύργο και στο κλειστό «Γ. Βασιλακόπουλος». Ο Φιλαθλητικός κατάφερε και σε αυτήν την κατηγορία να πάρει μετάλλια και να κλείσει όμορφα την αγωνιστική σαιζόν που είχε ξεκινήσει πολύ στραβά με το κλείσιμο του Κλειστού του Πύργου.

Πρωταθλήτρια Παγκορασίδων Νοτίου Ελλάδος η Άρτεμις Βασιλοπούλου που έδειξε πτυχές του ταλέντου της και κέρδισε επάξια το χρυσό μετάλλιο.

Στη δεύτερη θέση του βάθρου και στο ασημένιο μετάλλιο η μικρούλα Χαρά Πετροπούλου, που με την αγωνιστικότητά της έδειξε ότι θα αποτελέσει το μέλλον του συλλόγου στα κορίτσια. Η Ιωάννα Μπίτσικα αγωνιζόμενη με ηρεμία και σύνεση έφτασε ως το χάλκινο μετάλλιο κερδίζοντας και αυτή το χειροκρότημα.

Στα αγόρια δεν είχαμε ανάλογα αποτελέσματα για τον σύλλογο του Πύργου, αφού η ομάδα της Λιβαδειάς τα σάρωσε όλα δεδομένου ότι είχε μια πολύ καλή φουρνιά καλών αθλητών δουλεμένη χρόνια. Επίσης σημαντική απουσία που πιθανότατα θα άλλαζε και τις ισορροπίες, του Χρήστου Παναγιωτακόπουλου, λόγω σοβαρής ασθένειας που δεν του επέτρεψε να ξεκινήσει καν αυτό το τουρνουά. Το νούμερο 2 του ταμπλό σίγουρα θα είχε θέση στα μετάλλια.

Τα υπόλοιπα αγόρια του Φιλαθλητικού είναι και πιο μικρά ηλικιακά αλλά και πιο αρχάρια και σίγουρα δεν γινόταν να σταθούν σε τέτοιο επίπεδο αγώνων και η συμμετοχή τους αφορούσε μόνο την συγκομιδή εμπειριών αλλά και βαθμολογίας για την επόμενη σεζόν. Αξίζει αναφοράς η παρουσία του Ιάσωνα Καζάρα στην 8αδα του ταμπλό, αγωνίστηκε εξαιρετικά παρότι αρχάριος (φέτος ξεκίνησε), αλλά αντικειμενικά θα ήταν δύσκολο να κάνει ακόμα μια νίκη που θα του έδινε ένα μετάλλιο. Επίσης αγωνίστηκαν με τα χρώματα του συλλόγου και κέρδισαν το χειροκρότημα οι Διονύσης Αντύπας, Οδυσσέας Δημητρόπουλος, Φώτης Λεβέντης και Θανάσης  Δρακόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος