FOLLOW US: facebook twitter

Εθνική Εφήβων: Στο κλιμάκιο του Νότου ο Τσίπας του Κοροίβου

Ημερομηνία: 06-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ – ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / ILIALIVE.GR)

Η Εθνική Εφήβων έχει προγραμματίσει προπόνηση σε δύο κλιμάκια Βορρά και Νότου το διήμερο 7-8 Μαρτίου και ο 16χρονος Πυργιώτης γκαρντ του Κοροίβου, Χρήστος Τσίπας, κλήθηκε για προπόνηση στο κλιμάκιο του Νότου.

Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 8 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλλήνης στις 5μ.μ. και ο Τσίπας συγκαταλέγεται στους 26 παίκτες που κλήθηκαν από το Νότο. Μια σπουδαία εξέλιξη για τον ταλαντούχο μπασκετμπολίστα που ξεκίνησε από τον Ηρακλή Πύργου και από πέρυσι ανήκει στον Κόροιβο. Έχει 10 συμμετοχές φέτος στην Elite League με την φανέλα του Κοροίβου, με μέσο όρο 4.36 λεπτά συμμετοχής, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες στα 16 του χρόνια. Επίσης αγωνίζεται και στον Υπερίωνα U23 (αναπτυξιακή ομάδα του Κοροίβου), όπου είναι πρώτος σκόρερ, αλλά και πρώτος σκόρερ του εφηβικού του Κοροίβου, που τερμάτισε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΚΑΗ.

Επιπλέον ο Τσίπας ανήκει και στους RISING STARS SOUTH μαζί με άλλους δύο νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες του Κοροίβου, τον Στέφανο Αλεξανδρόπουλο και τον Γιάννη Ράλλη. Ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος παίκτης που ανήκει στους αστέρες του ηλειακού μπάσκετ που θα λάμψουν τα επόμενα χρόνια.

Φωτογραφία: Ε.Ο.Κ.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia