FOLLOW US: facebook twitter

«Έσσεται Ήμαρ» το νέο βιβλίο της Γιώτας Καλαμαρά

Ημερομηνία: 20-02-2024 | Συντάκτης:

Παρουσιάζεται το Σάββατο στην Ανδραβίδα

Το νέο της βιβλίο, επιστημονικής φαντασίας αυτή την φορά, με τίτλο «Έσσεται Ήμαρ» από τις εκδόσεις Bookstagram, θα παρουσιάσει η Ηλεία Αξιωματικός της ΕΛΑΣ και συγγραφέας Γιώτα Καλαμαρά, το Σάββατο στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του πρώην Δημαρχείου Ανδραβίδας.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας και Executive Chef Θανάσης Σταθόπουλος και ο συγγραφέας και εκπαιδευτικός Στάθης Σπυρόπουλος.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η ζωή επάνω στη Γη κυλάει όπως πάντα. Οι άνθρωποι σε κάθε γωνιά του πλανήτη ζουν αμέριμνοι και συνεχίζουν να κάνουν όνειρα. Ο Πάρης στο Σαμονί σκέφτεται την αγαπημένη του που κάνει διακοπές στο Τόκυο με τη φίλη της, ο Κιτζάνι περπατά στους δρόμους του Παρισιού, ο Μπομπ μελετά την πυραμίδα του Χέοπα, ο Μάρσαλ εκτελεί την τελευταία του μάχιμη υπηρεσία. Κανείς δεν ξέρει ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Εκρήξεις ηφαιστείων, φωτιές, σεισμοί, τσουνάμι, βροχή αστεροειδών. Ταυτόχρονα. Παντού. Μέσα σε μια στιγμή η Γη θα αλλάξει για πάντα. Θα επιβιώσει η ανθρωπότητα από τα φονικά φαινόμενα και τις βιβλικές καταστροφές; Και αν τα καταφέρει, πόσο ίδιοι θα παραμείνουν αυτοί που θα επιζήσουν;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος