FOLLOW US: facebook twitter

ΕΣΚΑΗ: Σ.Ε.Φ.Α. στην Α1, τέσσερις ηλειακές στην Α2

Ημερομηνία: 11-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ΕΣΚΑΗ ανάρτησε τις προκηρύξεις της Α1 και Α2 ΕΣΚΑΗ. Στην Α1 θα συμμετάσχουν 14 σωματεία και από ηλειακής πλευράς το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας και οι αγώνες θα διεξάγονται κατά βάση κάθε Δευτέρα. Οι υπόλοιπες 13 ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής είναι οι εξής: Προμηθέας 2014, Κεραυνός Αιγίου, Παναχαϊκός, Απολλωνιάδα, Ολυμπιάδα, Ε.Α.Π., Αραχωβίτικα/Ακταίο, Αστέρας Τεμένης, Α.Ε. Αγυιάς, Ε.Α. Παραλίας, Δύμη, Ήφαιστος/Αχιλλέας και Φαέθων.

Στην Α2 θα πάρουν μέρος επίσης 14 ομάδες και από την Ηλεία, πέρα από τον Πανωλενειακό και τον Ηρακλή Πύργου που παρέμειναν στην κατηγορία, θα συμμετάσχουν η νεοφώτιστη Α.Ε. Βαρθολομιού αλλά και ο Ίφιτος Πύργου που κλήθηκε να καλύψει θέση και έκανε δεκτή την πρόσκληση. Οι υπόλοιπες 10 ομάδες είναι οι εξής: Πυρσός, Ακράτα, Α.Ε. Ροϊτίκων, Πρ. Ηλίας-ΠΑΟΚ, Διαγόρας, ΑΓΕ Ζακύνθου, Νέοι Γλαύκου 2014, Σείριος, Νίκη Προαστείου, Κένταυρος.

Οι αγώνες θα διεξάγονται κατά βάση κάθε Τετάρτη, πλην των αγώνων των ομάδων των Νησιών Ζακύνθου και Κεφαλονιάς, που θα διεξάγονται Σάββατο και Κυριακή, χωρίς αυτό να αποτελεί πρόβλημα στην ΕΣΚΑΗ να ορίσει αγώνες και άλλες ημέρες για την έγκαιρη περαίωση του πρωταθλήματος.

Ημερομηνία έναρξης της Α1 και Α2 ορίστηκε η 8η Οκτωβρίου 2022 και λήξης η 15η Ιουνίου 2023. Η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Α1 και Α2 ορίστηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος