FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας/Επιτρ. αντισφαίριση: Στο κλιμάκιο Δ. Ελλάδας ο Μιχαλόπουλος

Ημερομηνία: 09-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ανακοινώθηκαν οι κλήσεις για τη θερινή προετοιμασία των επιλέκτων αθλητών του κλιμακίου Δυτικής Ελλάδας στην επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ πονγκ) από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Σωτήρη Ζήκο, από 19-8 ως 13-9-2109 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.

Ανάμεσα σε αυτούς που κλήθηκαν βρίσκεται και ο αθλητής του Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας Μιχαλόπουλος Γιώργος, ο οποίος πήρε μεταγραφή για την ομάδα της Γαλήνης στην Πάτρα, προκειμένου να έχει συμμετοχή σε μια κατηγορία καλύτερη από το τοπικό πρωτάθλημα της περιοχής μας. Η νέα του ομάδα αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική κατηγορία, αλλά και στο ομαδικό των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων στις ηλικιακές κατηγορίες που συμμετέχει.

Η κλήση είναι μια επιβράβευση για τον αθλητή και το σύλλογο της Αμαλιάδας  και το ξεκίνημα μιας λαμπρής σταδιοδρομίας στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης άρχισε. Ξεκινώντας το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης τον Οκτώβριο του 2016, με την καθοδήγηση και την βοήθεια του συλλόγου, των συμπαικτών του και βεβαίως την επιμονή και θέληση του ιδίου, κατάφερε να συμμετάσχει στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων στην Καβάλα τον Μάιο του 2018, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και εντυπωσιάζοντας τον κόσμο του αθλήματος. Με την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού προπονητή στο κλιμάκιο της Εθνικής στην Πάτρα το 2018 και το 2019, άφησε θετικά σχόλια συμμετέχοντας για πρώτη χρονιά στους παίδες (θα έχει δικαίωμα συμμετοχής για δύο χρονιές ακόμα στο ίδιο πρωτάθλημα), ενώ είχε πολύ καλή παρουσία στο Αναπτυξιακό Open του Ξυλοκάστρου και στο τοπικό πρωτάθλημα  Ανδρών.

Η αλματώδης εξέλιξη του αθλητή δείχνει τη πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα της Αμαλιάδας, με το να γίνει πραγματικότητα  στο δεύτερο μόλις χρόνο ενασχόλησής του με το άθλημα να πετύχει τη πρόκρισή του στη τελική φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος και να συνεχίσει τη χρονιά που πέρασε την ανοδική του πορεία.

Ο Αρίων απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ομοσπονδιακό προπονητή Σωτήρη Ζήκο για την τεχνική στήριξη που παρέχει, στον αθλητή αλλά και στο σύλλογο, στους προπονητές του στην ομάδα του Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας και στους γονείς του για την υλική και ηθική συμπαράσταση που προσφέρουν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος