FOLLOW US: facebook twitter

Έργο ύψους 1,13 εκατ. ευρώ από τον δήμο Αρχ. Ολυμπίας

Ημερομηνία: 25-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αυτοδιοίκηση, Νέα

Αποκατάσταση δρόμων σε πυρόπληκτα χωριά

Έργο αποκατάστασης δημοτικής οδοποιίας σε πυρόπληκτες κοινότητες, ύψους 1,13 εκατ. ευρώ, θα πραγματοποιήσει το προσεχές χρονικό διάστημα ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας.

Η οικονομική επιτροπή ενέκρινε την υλοποίηση του έργου με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, για να μη χαθεί χρόνος με άλλες διαγωνιστικές διαδικασίες.

Με βάση τη μελέτη του έργου, θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης υφιστάμενων ασφαλτοστρωμένων οδοστρωμάτων του Δημοτικού οδικού δικτύου των πυρόπληκτων Κοινοτήτων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, σε συνολικό μήκος 15,5 χλμ.

Το έργο αφορά τις πυρόπληκτες κοινότητες Καυκωνίας, Πουρναρίου, Πελοπίου, Πλατάνου, Κρυονερίου, Πευκών, Ξηροκάμπου, Λάλα, Νεμούτας, Αχλαδινής, Δούκα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας», προϋπολογισμού 1,13 εκατ. ευρώ, ενταγμένου στο ΤΠΑ Υπουργείου Εσωτερικών 2021-2025.

Επίσης θα γίνουν τοπικές παρεμβάσεις αποκατάστασης ασφαλτικών σε υφιστάμενα οδοστρώματα και σε άλλες Κοινότητες που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2021. Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι έξι μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και θα κληθούν τρεις εταιρείες να καταθέσουν προσφορά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia