FOLLOW US: facebook twitter

Έψαλλαν τα κάλαντα στο δήμαρχο Ήλιδας παιδιά, μέλη συλλόγων και μέλη Δημοτικών Δομών

Ημερομηνία: 25-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παραδοσιακά  κάλαντα για τη Γέννηση του Θεανθρώπου, έψαλλαν στον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και μέλη της δημοτικής αρχής Ήλιδας, μέλη συλλόγων, μαθητές, παιδιά και άτομα από δομές του Δήμου.

Συγκεκριμένα, το γραφείο του κυρίου Χριστοδουλόπουλου στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο επισκέφτηκαν το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων δεκάδες ομάδες μικρών παιδιών με τα τρίγωνά τους όπου έπαιξαν τα παραδοσιακά κάλαντα, τα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ήλιδας όπου παιάνισαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες, και τα τμήματα παιδιών και ανηλίκων του Χορευτικού Δήμου Ήλιδας, όπου έψαλλαν με τη σειρά τους τα παραδοσιακά κάλαντα από την Θράκη και τις Κυκλάδες.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Νώντας Παναγιωτόπουλος, Ρούλα Γκουβίτσα, Κώστας Τσεριώνης και Γιώργος Ζάρρας, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος» κ. Αλέξανδρος Μανωλόπουλος και ο συντονιστής του Δημοτικού Έργου κ. Σπύρος Τζουλέκης και ο άμισθος σύμβουλος του Δημάρχου κ. Χρήστος Νικολόπουλος ευχαρίστησαν τα παιδιά και τα μέλη όλων των ομάδων που επισκέφτηκαν το Δημαρχιακό Μέγαρο και ευχήθηκαν για τις Άγιες ημέρες των εορτών.

Μάλιστα, η Φιλαρμονική του Δήμου Ήλιδας υπό τον μαέστρο της κ. Γιάννη Μαχαίρα επισκέφτηκε για τα κάλαντα των Χριστουγέννων τα δημόσια κτήρια και τις υπηρεσίες, όπως επίσης παιάνισε και χριστουγεννιάτικες μελωδίες στους κεντρικούς δρόμους της Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος