FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη αγάπης…: Σε γηροκομείο Πύργου και Ν. Βασιλειάδα ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας

Ημερομηνία: 25-12-2018 | Συντάκτης:

Τα ιδρύματα όπου φιλοξενούνται ηλικιωμένοι και έχοντες ανάγκη άνθρωποι στην περιοχή του Πύργου, επισκέφθηκε χθες το πρωί με αφορμή τα Χριστούγεννα, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος.

Αρχικά επισκέφθηκε το ίδρυμα της Ι.Μ. Ηλείας “Νέα Βασιλειάδα” και έπειτα το Γηροκομείο Πύργου, προσφέροντας γλυκά στους φιλοξενούμενους εκεί και ανταλλάσσοντας ευχές.

“Είναι πάντα ιδιαίτερη και ξεχωριστή η επίσκεψη στα ιδρύματα όπως κάνουμε κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες. Εδώ υπάρχει ένας ανθρώπινος πόνος, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει απο την εκκλησία προς τα ιδρύματά της η φροντίδα προς τον συνάνθρωπο και στους πάσχοντες, τους μεγάλης ηλικίας ανθρώπους. Πρέπει και αυτοί να αισθάνονται ξεχωριστά, να νοιώθουν πως έρχονται κάποιες ημέρες, αλληλεγγύης και αγάπης προς το συνάνθρωπο με φροντίδα και μέριμνα για όσους το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Για αυτό είμαστε εδώ, είναι συμβολική και ουσιαστική η παρουσία μας, που επαναλαμβάνουμε κάθε χρόνο. Ως Πολιτεία πρέπει να ευχαριστούμε την εκκλησία για το έργο το οποίο έχει αναλάβει στο νομό μας και όλη τη χώρα στις δύσκολες συνθήκες που περνάμε” είπε στη διάρκεια της επίσκεψής του στη Νέα Βασιλειάδα, ο κ. Γεωργιόπουλος.

Ο υπεύθυνος του ιδρύματος π. Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου τον καλωσόρισε και τόνισε πως “Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας γιατί δεν μας ξεχνά ποτέ, πάντοτε περνά απο εδώ να ευχηθεί στους τρόφιμους, οι οποίοι εκφράζουν τη χαρά τους και ανταλλάσουν ευχές, γεγονός που τους χαροποιεί. Τον καλωσορίζουμε για άλλη μια φορά, του ευχόμαστε δύναμη ψυχική και σωματική και ότι καλύτερο για τη νέα του αποστολή που προγραμματίζει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος