FOLLOW US: facebook twitter

Έξοχη συναυλία από το Δημοτικό Ωδείο Αμαλιάδας στον Πολυχώρο Πολιτιστικών δραστηριοτήτων το Σάββατο το βράδυ

Ημερομηνία: 25-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Μια θαυμάσια Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο «Νότες Χριστουγέννων», πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στον Πολυχώρο Πολιτισμού του δήμου Ήλιδας, στο στολίδι πολιτισμού της Αμαλιάδας από το Δημοτικό Ωδείο της πόλης, όπου το κοινό απόλαυσε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μελωδίες από τους μαθητές. Την Δ/νση είχε ο Γιάννης Μαχαίρας. Η συναυλία ήταν ενταγμένη στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Χριστουγεννιάτικου χωριού με τίτλο ¨5ο Αγάπης Δένδρον¨. Με αγάπη για την Αμαλιάδα, τον πολιτισμό, τη Μουσική ,την Μουσική παιδεία, το Δημοτικό  Ωδείο με τους ταλαντούχους μαθητές του και τους άξιους δασκάλους μουσικής, επιτυγχάνει πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  Στην συναυλία οι μαθητές παρουσίασαν με τα μουσικά όργανα που παίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ υπήρχαν και ομαδικές παρουσιάσεις τραγουδιών, ενώ στο τέλος όλοι μαζί, μαθητές και δάσκαλοι έπαιξαν και τραγούδησαν το «Άγια Νύχτα».

Συγχαρητήρια αξίζουν στους συντελεστές της Χριστουγεννιάτικης συναυλίας, στους  δασκάλους, Γιώργο Καφεντζή, Βασιλική Κεφάλα, Γιάννη Μαχαίρα, Νόρα Χάρδα, Βασιλική Ψιούρη & στους μαθητές τους που συμμετείχαν!Πολλά Μπράβο και στην Έφη Ρουμανιά για την άψογη παρουσίαση αλλά και στον Δ/ντή του Ωδείου Αμαλιάδας Χρήστο Κανελλόπουλο.
Στο τέλος της συναυλίας, απονεμήθηκαν και τιμητικοί έπαινοι σε μαθητές του Εσπερινού γυμνασίου και λυκείου Αμαλιάδας για την συμμετοχή τους σε διαγωνισμό ποίησης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος