FOLLOW US: facebook twitter

Επιτραπέζια αντισφαίριση: Πρωταθλήτρια η Α.Ε. Λεχαινών

Ημερομηνία: 09-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολοκληρώθηκε το τοπικό πρωτάθλημα Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας στην επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ πονγκ), με την ομάδα της Α.Ε. Λεχαινών να κατακτά το πρωτάθλημα ουσιαστικά αήττητη και την άνοδο στη Β΄ Εθνική.

Η ομάδα των Λεχαινών είχε έναν μηδενισμό στο παιχνίδι με την Άνοδο Πατρών, λόγω αντικανονικής αλλαγής αθλητή, αλλά παρ’ όλα αυτά ισοβάθμησε στη 1η θέση με το Κόροιβο Αμαλιάδας και πήρε το τίτλο του πρωταθλητή, έχοντας επικρατήσει και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια.

Η ομάδα της Αμαλιάδας είναι πολύ πιθανόν να ακολουθήσει στη Β΄ Εθνική, αλλά αυτό εξαρτάται από το πόσες ομάδες θα ανέβουν στην Α2 από τα μπαράζ και το αν θα υποβιβαστεί ή όχι από την Α2 η ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου. Η ομάδα της Α.Ε. Λεχαινών χρησιμοποίησε τους Γιάννη και Γιώργο Δημάκη, Παύλο Γαβριελλάτο, Γιάννη Δημητρακόπουλο και Τάσο Σαφρίδη, ενώ η ομάδα του Α.Σ. Κοροίβου Αμαλιάδας τους Χρήστο Ουλή, Χρήστο Καπατσώρη, Δημήτρη Γκουσέτη, Στέφανο Σαράντου και Κώστα Δημακόπουλο.

Επίσης την Κυριακή 12/3/23 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ξυλοκάστρου, ολοκληρώνεται το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, με τα παιχνίδια των τριών τελευταίων αγωνιστικών.

Ήδη έχουν ξεχωρίσει οι 2 ομάδες που θα αγωνιστούν στα μπαράζ για την Α2 (Ξυλόκαστρο και Κεφαλονιά), αλλά η μάχη για την 3η θέση δεν έχει κριθεί και είναι πιθανόν να έχουμε τριπλή ισοβαθμία μεταξύ των ομάδων Φοίνικα Πάτρας, Αρίωνα Αμαλιάδας και Παγώνα Πάτρας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος