FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη του Προέδρου της Γ.Σ.Ε. του Βιετνάμ στην Αρχαία Ολυμπία

Ημερομηνία: 09-03-2023 | Συντάκτης:

Την Αρχαία Ολυμπία επισκέφθηκε την Τετάρτη 8 Μαρτίου ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργασίας Βιετνάμ (VGCL), κ. Nguyen Dinh Khang, στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία στην Αθήνα.

Τον κ. Khang συνόδευαν οι κ.κ. Tong Van Bang, Μέλος Προεδρείου VGCL, Επικεφαλής Οργανωτικής Διεύθυνσης, Nguyen Duc Thinh, Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής VGCL, Υπεύθυνος Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, Nguyen Kim Loan, Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής VGCL, Πρόεδρος της Εργατικής Ομοσπονδίας της Επαρχίας Binh Duong και Dinh Thi Thu Ha, Μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της VGCL. H VGCL ιδρύθηκε το 1929 και αριθμεί 14.000.000 εργαζόμενους συνδικάτων βάσης σε όλο το Βιετνάμ. Είναι μέλος της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ).

Η Αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας όπου τους υποδέχθηκε η Αντιδήμαρχος Διεθνών Σχέσεων κα Ρόη Αντωνοπούλου, η οποία έκανε μια ιστορική αναδρομή για τον ρόλο της Ολυμπίας στην αρχαιότητα και το συμβολισμό της στη σύγχρονη εποχή, ενώ προσέφερε στον κ. Khang και στα μέλη της αντιπροσωπείας αναμνηστικά δώρα εκ μέρους του Δήμου. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο επικεφαλής της β΄ ελάσσονος μειοψηφίας κ. Γιώργος Γεωργούλης.

Τη Βιετναμέζικη αντιπροσωπεία συνόδευαν η κα Άντα Αναστασάκη, Εκτελεστική Γραμματέας των Κεντρικών Γραφείων της ΠΣΟ και ο κ. Χριστόφορος Γιακουμέλος, Επιστημονικός Συνεργάτης της ΠΣΟ και Υπεύθυνος Σχεδιασμού-Επικοινωνίας των Κεντρικών της Γραφείων για τις περιοχές Λατινικής Αμερικής-Καραϊβικής. Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε επίσης τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Ολυμπίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος