FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Παρών στην ημερίδα Olympassmark

Ημερομηνία: 14-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Κοινωνία, Νέα

Παρών στην ημερίδα Olympassmark στον Πύργο, ήταν ο Επειός Ήλιδας και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Θοδωρής Σάκκος με τους συνεργάτες του. Η ημερίδα αυτή, είχε σκοπό να παρουσιάσει το καινοτόμο σχέδιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με σκοπό τη σύσταση ενός εργαλείου αυτο-αξιολόγησης των αθλητικών συλλόγων, το οποίο βελτιώνει την οργανωτική τους λειτουργία, διευκολύνει τη διασύνδεσή τους με επιχειρήσεις-χορηγούς, αυξάνει τη βάση αθλουμένων τους και ενισχύει την συμμετοχή.

Ο πρόεδρος του Επειού και μέλος του Δ.Σ. της τοπικής επιτροπή της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Θοδωρής Σάκκος, είχε επαφές με εκπροσώπους θεσμικών φορέων, όπως ο Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος, συζητώντας το θέμα του μοναδικού στην Ηλεία κολυμβητηρίου ολυμπιακών διαστάσεων, όπως αυτό του Δήμου Ήλιδας στην Αμαλιάδα.

Παράλληλα, είχε συζήτηση και με τον άνθρωπο ο οποίος με μια σειρά επιστημονικών συνεργατών, εκπόνησαν το σχέδιο Olympassmark, άνθρωπο του αθλητισμού και της πισίνας, βετεράνο πολίστα Βασίλη Τουντόπουλο. Την ημερίδα άνοιξε μέσω skype, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και βετεράνος διεθνής πολίστας, Γιώργος Μαυρωτάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος