FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Β. Γιαννόπουλου με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας Β. Σολδάτο

Ημερομηνία: 14-02-2023 | Συντάκτης:

   Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023, ο Ταξίαρχος – Αρχιπύραρχος Βασίλης Σολδάτος, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στη θέση του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ηλείας, ένα χρόνο μετά την τοποθέτησή του στη Διοίκηση των Π.Υ Ν.Αχαΐας.

   Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και ουσιαστικά σήμανε την επανεκκίνηση της καλής και αποτελεσματικής συνεργασίας που είχαν κατά την διάρκεια της διετούς θητείας του κ. Σολδάτου στην Ηλεία. Επιστρέφοντας, ένα χρόνο μετά, κι ενώ η καλή συνεργασία συνεχίστηκε με τον προκάτοχό του Γιώργο Κωνσταντακόπουλο, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα Πολιτικής Προστασίας που αφορούν την Ηλεία και ειδικά θέματα πυροπροστασίας – στους τομείς της πρόληψης και της αντιμετώπισης – ενόψει και της έναρξης της νέας αντιπυρικής περιόδου. Η εμπειρία του παρελθόντος και η επιχειρησιακή ετοιμότητα, θα αποτελέσουν «καλή πρακτική» και «οδηγό» για τη συνέχεια, τόνισαν αμφότεροι.

   Ο κ. Γιαννόπουλος ευχήθηκε στον νέο – και πάλι – Διοικητή, καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα καθήκοντά του, με την ευχή και ελπίδα το 2023 να διανύσουμε μια καλή, ήρεμη και ασφαλή για όλους, αντιπυρική περίοδο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος