FOLLOW US: facebook twitter

Έπαινοι Λιατσή στο ΕΕΕΕΚ Πύργου – Του προσέφεραν χειροποίητα δώρα από την «Άθυρμα»

Ημερομηνία: 25-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Χειροποίητες κατασκευές από πηλό, τις οποίες θα παρουσιάσουν στην έκθεση νεανικής επιχειρηματικότητας στην Αθήνα, προσέφεραν στο Δήμαρχο Πύργου μαθητές και εκπαιδευτικοί του ΕΕΕΕΚ.

Η  Διευθύντρια Αγγελική Πετρόγιαννη, οι εκπαιδευτικοί Κατερίνα Ρηγοπούλου εικαστικός και Βαγγέλης Χαρίτος οικονομολόγος μαζί με την μαθήτρια Αθανασία Μαραθιά, επισκέφθηκαν το Λάτσειο και συνομίλησαν με τον κ. Λιατσή για το σημαντικό αυτό εγχείρημα τους το οποίο στηρίζει ο Δήμος Πύργου.

«Για 30 χρόνια παλεύω για να αναδειχθούν οι δυνατότητες του τόπου μας. Κάποιο συμπολίτες μας κάνουν το παραπάνω προς αυτό το σκοπό. Οι κυρίες Πετρόγιαννη, Ρηγοπούλου και ο κ. Χαρίτος, δημιουργούν αντικείμενα που εκτίθενται στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Πύργου που πιστεύω ότι θα εντυπωσιάσουν στην Αθήνα. Δυστυχώς είναι μόνοι τους αλλά έχουν την τιμή να οδηγούν την πόλη στον Πολιτισμό και τους αξίζει έπαινο. Η πόλη τους ανακάλυψε κι εύχομαι να μην σταματήσουν. Εγώ θα είμαι αρωγός στις προσπάθειες τους» επισήμανε ο κ. Λιατσής.

«Δείξαμε την εργασία των μαθητών μας και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας στον δήμαρχο και ελπίζουμε να έχουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στην Έκθεση Νεανικής Επιχειρηματικότητας στην Αθήνα. Θεωρώ ότι τα έργα μας είναι ξεχωριστά κι ευχαριστώ τον δήμαρχο για την στήριξη του στην Άθυρμα, την επιχείρηση που δημιουργήσαμε.» τόνισε η κ. Πετρόγιαννη και ακολούθως, τόσο η κ. Ρηγοπούλου όσο και ο κ. Χαρίτος απεύθυναν κάλεσμα στους Ηλείους της Αθήνας να επισκεφθούν την έκθεση που θα φιλοξενηθεί στο Mall στο Μαρούσι στο περίπτερο 1. «Ήρθαμε να ταράξουμε τα νερά, υπάρχουμε… είμαστε εδώ» σημείωσαν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος