FOLLOW US: facebook twitter

«Έφυγε» ο φωτογράφος Μπάμπης Παλλαδινός από τα Λεχαινά

Ημερομηνία: 15-04-2024 | Συντάκτης:

Μετά από μακρά και δύσκολη μάχη με την επάρατη νόσο, παλεύοντας λιονταρίσια το «θεριό», «έφυγε» δυστυχώς χθες ο γνωστός φωτογράφος των Λεχαινών Μπάμπης Παλλαδινός σκορπίζοντας τη θλίψη στην τοπική κοινωνία της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο αφού ήταν γνωστός σε όλη την Ηλεία. Σαν καλλιτέχνης φωτογράφος για πάνω από 30 χρόνια, επαγγελματίας και ενεργός πολίτης. 

Ο Μπάμπης Παλλαδινός ήταν μάλιστα ο  πρώτος που άνοιξε βιντεοκλάμπ στα Λεχαινά,  υπήρξε επί σειρα ετών μέλος της Φιλαρμονικής Λεχαινών και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λεχαινών. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος, πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης και από τα πιο ενεργά άτομα στα κοινά της πόλης των Λεχαινων και του δήμου..

Συγκινητικό ήταν το αντίο του φίλου του Ανδρέα Μίγκου όπου με ανάρτησή του στο φβ μεταξύ άλλων ανέφερε: “Αντίο φίλε Μπάμπη, μακάρι να ξεκουραστείς εκεί που θα πας και να βρεις γαλήνη. Συλλυπητήρια στους δικούς σου, στην γυναίκα σου, στα παιδιά σου και τα εγγόνια σου, “” Οι παλιοί μας φίλοι, μην το πεις, για πάντα φυγαν”

Η κηδεία του Μπάμπη Παλλαδινού θα  γίνει την Τρίτη στις 4μμ από τον Ιερό Ναό Εισόδων της Θεοτόκου στα Λεχαινά.

Η Πρωινή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος